Olguța Vasilescu face ANUNTUL care cutremură toată România. Va fi dezastru!

Lia Olguța Vasilescu cutremură toată România. Va fi dezastru pentru 80% dintre români. Acesta este mesajul transmis de celebrul lider PSD, care avertizează asupra uneia dintre cele mai mari nenorociri care s-ar putea abate asupra oamenilor.

Lia Olguța Vasilescu vine cu previziuni crunte asupra situației în care se află România. Actualul primar al Craiovei a avertizat, duminică, la TV, că am putea să avem în față un mare dezastru. Acesta s-ar putea produce dacă vor dispărea subvențiile din partea Guvernului.

Ea a comentat prețurile mari pe care oamenii sunt nevoiți să le achite la facturi dar și revolta oamenilor împotriva raționalizărilor.

În opinia sa, în câteva luni va veni o perioadă destul de complicată. Potrivit Liei Olguța Vasilescu, până în acest moment, stocul de cărbune nu este la capacitatea la care ne trebuie pentru această iarnă.

Lia Olguța Vasilescu avertizează că ne așteaptă o iarnă complicată
„Eu cred că va fi o iarnă destul de complicată. (…) Nu mai putem să alimentăm cu energie pe cărbune (cu referire la Complexul Energetic Oltenia-n.r.). Între timp, poate și din cauza acestui război, situația s-a mai reglat. Acum este cu totul altceva, numai că nici până în acest moment stocul de cărbune nu este la capacitatea la care ne trebuie pentru această iarnă.

Mai precis, până acum în stoc mai avem 100.000 de tone de cărbune, necesarul ca să începem iarna. Pentru luna noiembrie ar fi de 900.000 de tone, din cauza asta am făcut deja adresă către Complexul Energetic Oltenia ca să suplimenteze stocul, să putem să stăm liniștiți”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Liderul PSD susține că o mare nenorocire ar putea lovi România
Dar, a avertizat ea, prețurile trebuie plafonate cel puțin până în primăvara anului viitor. În opinia sa, dacă dispare subvenția de la Guvern, atunci va fi dezastru, pentru că 80% dintre români nu își vor permite să plătească facturile la valoarea la care o vând marile companii.

„Noi, de vreo două luni, ne preocupăm de acest subiect și de multe altele care au legătură cu energia pentru această iarnă, pentru că ne dăm seama că va fi o iarnă foarte complicată pentru foarte mulți. Prețurile… sper că sunt plafonate cel puțin până în primăvara anului viitor și atunci putem să discutăm despre niște prețuri cât de cât suportabile, nu atât de bune cât ne-am fi așteptat noi, dar încă suportabile. Dacă dispare acea subvenție din partea Guvernului, atunci va fi dezastru, pentru că 80% dintre români nu și-ar permite să plătească facturile la valoarea la care o vând marile companii”, a precizat Olguța Vasilescu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *