OLGUTA VASILESCU a primit LOVITURA: Cine a dat în judecată Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, încasează o lovitură de proporții. Pe data de 19 ianuarie 2018 a fost înregistrată la Tribunalul București o plângere împotriva ministerului condus de aceasta.

Se pare că amenințările făcute, în urmă cu o lună, de către preşedintele SCMD, Mircea Dogaru, nu au fost luate în serios. Potrivit capital.ro, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a făcut o plângere, acuzând Guvernul Tudose de “furt calificat”.

“Domnul Mihai Tudose, prin ordonanţa 82/2017, ca principal iniţiator, se face vinovat de furt calificat. Îl vom da în judecată pentru acest lucru. Militarii, jandarmii şi poliţiştii plătesc asigurări sociale. Prin ordonanţa 82, mai plătesc aceeaşi sumă ca şi contribuţii individuale la bugetul de stat. Este o reţinere care era pentru pensia privată suplimentară care acum este furată şi transformată în contribuţie individuală la bugetul de stat. Dăm Guvernul în judecată pentru furt calificat. Nu cred că vreun militar a hotărât să dea Guvernului bani, 5,5% din salariul net, în fiecare lună, pentru a-l susţine”, a declarat Mircea Dogaru.

Citiți și:  Olguţa Vasilescu detonează bomba. Vor fi arestări pe capete

VEZI SI: ACUZATII care il pun la zid pe CAPATOS: Un consilier PNL face dezvaluiri – Legătura neștiută dintre el și Gabriela Firea

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile