“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Nunta nord-coreeana a primarului din Baia Mare a fost transmisa in direct de Primaria Baia Mare: “Feudalismul se intoarce in glorie”

Nunta primarului Catalin Chereches, organizata pe Campia Tineretului din Baia Mare, a fost transmisa in direct pe pagina Municipiul Baia Mare, pagina care apartine primariei orasului. De altfel, pe aceasta pagina au fost postate recent si numeroase fotografii in care apare si mireasa.

„Feudalismul se intoarce in glorie”, a subliniat profesorul universitar Ciprian Mihali.

„Etalarea obscena a avutiei si puterii in fata gloatei flamande, parvenitismul, impostura si grandomania, prezentate lumii ca virtuti, gardul de fier asezat intre grof si prostime, toate, pe Campia Libertatii din Baia Mare, unde Catalin Chereches, primar, s-a casatorit azi. A lipsit salamul aruncat cu generozitate spre multime.

Pagina de Facebook a Primariei Baia Mare a transmis live nunta. De ce o institutie publica transmite un eveniment privat? Nu s-a casatorit primarul, ci cetateanul Chereches. Altfel, Baia Mare ar avea si primarita. Desigur, fata de faptele trecute ale primarului Baii Mari, asta e un abuz parfum.

Primarul din cauza caruia Baia Mare e incremenita in saracie isi flutura averea prin fata celor care abia isi duc zilele intr-un fost oras minier, de care investitorii adevarati nu se apropie. Sunt baimarean si cunosc bine realitatea cotidiana a urbei.

De unde nevoia patologica de a fi adulat de multimi de oameni? Dorinta grandomana a Nasului care isi vrea sarutat inelul. Paine si circ. Reteta milenara nu da gres. Oare femeia care-l tine de mana se simte bine ca undita de voturi?

Pentru oamenii onesti din Baia Mare, nunta lui Catalin Chereches are ceva deva dezgustator si dezarmant, care fura orice speranta la un viitor decent. Fie el si indepartat”, a scris jurnalistul Paul Palencsar pe Facebook.

„Cand vor disparea baronii, vom avea spitale moderne si utilate ca in occident, scoli, cluburi/ bazine de inot si stadioane. Nu esti baron adevarat daca nu iti lasi iobagii sa te aplaude si sa te ingroape cu flori, la propria nunta.

Jurnalistii din Maramures titreaza ca nunta anului in Romania este a primarului Catalin Chereches. Acesta si a organizat cununia civila pe Campia Tineretului.Masa si dansul sunt programate la Colonia Pictorilor, un centru artistic din Baia Mare.

Primarul orasului, prin votul consilierilor locali, a alocat sume importante centrului Colonia Pictorilor in ultimele doua luni, in doua randuri,la rectificarea bugetului municipiului. Bineinteles ca nu exista nici o legatura intre evenimente”, a comentat si Sabina Pop.

Citeste si: Nunta ca in Coreea de Nord la Baia Mare. Primarul penal Catalin Chereches a confiscat Campia Tineretului din fata Muzeului de Etnografie pentru casatoria cu o „creatoare de moda” – Video

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.