NOI IMAGINI CU DEPUTATUL PENAL CARE LOVESTE INTRE PICIOARE UN POLITIST: Filmul COMPLET cu bataia dintre Boureanu si agentul de politie rutiera

Au aparut noi imagini de la scandalul de joi noaptea din Bucuresti, cand fostul deputat Cristian Boureanu a lovit sub centura un politist de la Brigada Rutiera si a fost arestat.

Secventele surprind si momentul in care Boureanu, oprit la un control de rutina in trafic, pare ca isi bruscheaza iubita. Aflata cu el in masina, tanara a incercat sa-l opreasca sa coboare, dar el o impinge nervos. Boureanu a negat toate acuzatiile, a contestat arestul preventiv si a depus plangere penala impotriva politistilor care l-au oprit.

Noile imagini au fost facute publice la doua zile de la scandal. Cea care incearca sa aplaneze conflictul si sa-l tempereze pe Cristian Boureanu este Laura Dinca. Tanara in varsta de 20 de ani este iubita fostului parlamentar din ianuarie 2015. In ciuda staruintelor, Boureanu ii raspunde cu agresivitate, apoi o implica aproape fortat in conflict cerandu-i si ei sa coboare din masina, desi politistii le cereau sa ramana pe loc.

Desi de fata erau 8 politisti, Boureanu a continuat sa devina agresiv, iar scena a culminat cu lovitura pe care i-a aplicat-o sub centura politistului caruia i-a prins si mana in usa masinii. Acesta din urma, pare ca riposteaza si Boureanu e pus intr-un final la pamant si incatusat. Scandalul a izbucnit joi noaptea, cand masina in care fostul parlamentar si iubita lui erau pasageri, a fost oprita la un control de rutina, iar agentii i-au cerut soferului actele. Dupa toata intamplarea, Cristian Boureanu se considera victima si a depus plangere penala impotriva celor 8 politisti pentru vatamare corporala si loviri si alte violente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *