“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENATIONALPOLITICASTIRI

Membră importantă a PSD, reținută de DNA

doina fedorovici 1000x560 1

În această dimineață, biroul președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, și sediul instituției au fost vizate de percheziții desfășurate de către autorități. Informațiile preliminare indică faptul că acțiunile anchetatorilor sunt legate de posibile nereguli în procesul de angajare la Spitalul Județean și în legătură cu achizițiile de echipamente medicale.

În cadrul perchezițiilor, aproximativ zece persoane, inclusiv membri ai Serviciului Acțiuni Speciale (SAS), au participat, sigilând biroul președintelui CJ înaintea sosirii acesteia. Doina Federovici a fost însoțită de către anchetatori și se află în prezent în interiorul biroului său.

Încă nu sunt disponibile informații precise despre obiectivele specifice ale acestor percheziții. Surse neoficiale sugerează că acestea ar putea viza potențiale abateri în procesul de angajare la Spitalul Județean și în ceea ce privește achizițiile de echipamente medicale.

Echipa noastră de redacție monitorizează în continuare evenimentele și va furniza actualizări pe măsură ce obținem informații oficiale suplimentare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.