“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Medicii buzoieni explică cazul pacientului batut in sala de asteptare la UPU: „N-a dat plic și la paznic”

bataie-spital

Opinia publică a aflat, înmărmurită, de cazul grav de la Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau unde un pacient a fost batut in incinta UPU. Conducerea spitalului se scuză și spune că vina aparține pacientului, care nu a dat ceva și la paznici.

„Hai că nu avem spitale în România de ieri, de azi. Te duci la UPU te pregătești, dai câte ceva la fiecare cadru implicat în operațiune, de la urgentist la director la paznicul care are grijă să nu iti sara un baston peste ceafa. Din ce vrei să trăiască și oamenii ăștia, din salariu, ca săracii?”, a explicat un reputat cadru medical.

Acesta nu este un caz izolat de neglijență din partea pacientului. La același spital un alt barbat programat pentru operație a uitat să dea ceva și femeii de serviciu, iar aceasta a aruncat găleata cu zoaie în sala de operații, iar chirurgii au alunecat pe podea ca-n filmele cu Stan și Bran.

Acest pamflet are la baza un caz real.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.