Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATI

Maşini noi la Poliţia buzoiană pentru „promovarea conceptului de poliţie de proximitate în comunităţile de TIGANI”

Cele două autovehicule Dacia Logan repartizate IPJ Buzău vor intra în serviciu săptămâna viitoare

Vineri, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R., în calitate de beneficiar al proiectului „Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de rromi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic”, au fost distribuite, către unităţile teritoriale, 69 de autovehicule, achiziţionate în cadrul proiectului.
Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, 58 de autospeciale de patrulare Dacia Logan Laureate 1,2, 16V, 75 Cp, 10 autovehicule de teren Dacia Duster Laureate 1,6, 16V, 105 Cp, 4×4 şi un microbuz Renault Trafic Grand Passenger Expression 2,0, DCI, 115 Cp, au fost distribuite beneficiarilor.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a primit două autospeciale de tipul Dacia Logan Laureate. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, cele două autospeciale de patrulare vor fi repartizate secţiilor rurale din comunele Verneşti şi Calvini, acolo unde există comunităţi importante de tigani. Maşinile vor fi introduse în serviciu începând de săptămâna viitoare.
Sursa: Adevarul
https://i0.wp.com/media.monitorulsv.ro/poze/2012/08/02/259289maxim.jpg?w=780

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.