“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Marcel Ciolacu …un IMPOSTOR de doi bani! DOCUMENT

stiri investigatie recorder ciolacu psd revolutionar expresmedia.ro scaled 1

Într-o investigație recentă a Recorder, s-au descoperit inconsecvențe și suspiciuni privind dosarul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu, în care mai multe documente semnate de acesta ridică întrebări privind autenticitatea lor. Potrivit investigației, unul dintre documentele esențiale din acest dosar ar ridica suspiciuni serioase de fals.

În lumina informațiilor analizate de jurnaliștii de la Recorder, Marcel Ciolacu, referindu-se la evenimentele din Revoluție, prezintă o serie de neconcordanțe legate de timp și loc. Rolul pe care și-l atribuie în acele momente nu este confirmat de martori, fotografii sau documente relevante. În special, semnătura care ar atesta statutul său de revoluționar este pusă sub semnul întrebării.

În documentele studiate, premierul oferă informații contradictorii cu privire la locul său de muncă din 1989, unde pretinde că ar fi început acțiunile împotriva regimului comunist. În dosarul său de revoluționar, menționează că lucra la o întreprindere din Buzău, în timp ce în CV-ul său oficial, în perioada 1988-1990, apare ca angajat la Întreprinderea Electronica din București.

Deși susține că nu a avut și nici nu urmărește beneficii materiale din participarea sa la Revoluție, documente cadastrale demonstrează că a deținut un teren obținut ca urmare a certificatului de revoluționar, vândut ulterior în 2007. În plus, se estimează că în viitor ar putea beneficia de indemnizații retroactive în valoare de peste 40.000 de euro.

Echipa de investigație de la Recorder a trimis mai multe întrebări premierului Marcel Ciolacu pe această temă, însă acesta nu a oferit niciun răspuns până în prezent.

Întrebările adresate și pentru care nu s-au primit răspunsuri sunt:

  1. În decembrie 1989, în baza informațiilor publice, ați fost angajat ca electronist la Electronica Industrială. Unde vă desfășurați activitatea precis – la București sau la Buzău? Mai exact, în ce secție?
  2. Într-o declarație din 1992, menționați că în zilele de 22-25 decembrie 1989 ați fost implicat în confruntări cu Miliția, ați inițiat tipărirea unei ediții speciale a ziarului local, ați verificat personal sediul Securității și ați fost reținut la ordinul armatei. Există fotografii din Palatul Comunal din Buzău sau alte documente care să confirme aceste acțiuni?
  3. Care dintre acțiunile desfășurate în Buzău, între 14 și 22 decembrie 1989, considerați că justifică acordarea titlului de Localitate cu Rol Determinant la Revoluție?
  4. Ați declarat public că nu urmăriți beneficii materiale din certificatul de Luptător cu Rol Determinant la Revoluție. Cum intenționați să renunțați la drepturile financiare asociate acestui certificat?
  5. În dosarul de la Secretariatul pentru Revoluționari există o declarație din 14 iulie 1992 datată în numele dumneavoastră, deși nu aveați scrisul. Cum explicați apariția unui document pretins a fi al dumneavoastră într-un dosar oficial, fără a vă reprezenta caligrafia?
Scan-Dec-11-2023-3

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.