“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINIIPOLITICA

MANIPULAREA poporului prin DEZINFORMARE

Dragi cititori, în presa zilei de sâmbătă, 23.11.13, am dat peste o ştire care m-a contrariat total. Permiteţi-mi să vi-o împărtăşesc, dar pe bucăţi pentru a putea să o şi comentăm:

”Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă, la Buzău, la Forumul Naţional România Europeană 2012-2014, că românii trebuie să iasă la vot în număr mare la alegerile europarlamentare din 2014, pentru a contracara Zgonea a spus că este extrem de important ca militanţii PSD să îi determine pe români să iasă la vot în 2014 şi să îi voteze pe social-democraţi pentru că altfel există riscul naşterii unui curent periculos, pe fondul crizei economice şi al pierderii locurilor de muncă”, a declarat Zgonea.

Dle. Zgonea, ai visat urât?! Unde ai văzut dumneata, în România, curente rasiste, naţionalist-extremiste şi, mai abitir decât atât, ieşite din comun?! Le-ai văzut acum, în vremea noastră sau anticipezi cumva că ele urmează să apară?! Pentru că noi, cetăţenii, de când ştim România modernă, adică de pe la 1821 încoace, o ştim ca fiind un adevărat paradis pentru toate rasele umane, pentru toţi expatriaţii, pentru toţi minoritarii, sudiţii etc, căci dacă n-ar fi fost aşa nu s-ar fi ”vărsat” aceştia pe aici ca şi când ar fi venit pe o conductă spartă! Dumneata ai cumva alte informaţii?! Nu ştii, n-ai văzut, n-ai simţit până la vârsta pe care o porţi toleranţa totală de care a dat şi dă dovadă în continuare acest popor faţă de tot ce-i este străin?! Nu vezi că în anumite perioade ale existenţei noastre suntem nu doar toleranţi ci chiar imitatori perfecţi a alogenilor?! Asta ca şi când nu noi ar trebui să-i asimilăm pe ei ci ei pe noi!

Fii, domnule, om serios şi termină cu gogoriţele astea. De fapt, ai spus lucrurilor pe nume, dar aşa vă place vouă, celor ce vă prezentaţi ca fiind socialişti(!), să veniţi cu fel şi fel de găselniţe cu care să înşelaţi, iară şi iară, bietul popor spre a vă vota. Spre a vă vota ca să nu vă pierdeţi, mai toţi, panamalele.

“Dacă în următoarele şase luni nu vom mobiliza oamenii la vot, în Europa apare un pericol extraordinar, urmare a crizei şi pierderii locurilor de muncă. Apare un current xenofob şi rasist dublat de un naţionalism extremist ieşit din comun. Uitaţi-vă în Franţa, în Austria, unde un partid de extremă dreapta a luat 23 la sută din totalul voturilor. Dacă nu le spunem oamenilor despre ce este vorba, acest curent poate apărea şi la noi. Pericolul este ca partidele acestea din Europa de Vest să se unească şi să capete forţă în Parlamentul European. Trebuie să îi mobilizăm pe ai noştri să îi voteze pe cei care vor fi pe liste şi să demostrăm că suntem cel mai puternic partid din România şi la europarlamentare, şi la prezidenţiale”, a adăugat Valeriu Zgonea.

Domnule, în Europa asta dinspre care te temi dumneata că v-ar veni vouă sfârşitul (că doar nu vrei să ne faci să credem că vă temeţi de soarta poporului!), s-au manifestat fel şi fel de curente unul mai ateu decât altul şi toate pornite de oameni împotriva oamenilor. Ce au fost fascismul (curentul cu care confratele dumitale, Antonescu, vrea să asimileze, printr-o gafă monumentală, Legionarismul românesc), nazismul ş.a. dacă nu expresiile practice ale proverbului homo, homini lupus! Ai văzut dumneata, chiar când acestea atinseseră apogeul dezvoltării lor, vreun pericol, în interiorul României, care să aibă germenii respectivelor curente?! Nu a existat aşa ceva în România (la nivel de curent, căci altfel or fi fost vreo doi – trei ”ahtiaţi” după astfel de nebunii) şi probabil că nu va exista niciodată. Şi ştii de ce? Pentru că acest popor este de o toleranţă religioasă, politică şi naţională ieşită din comun. Patriarhii culturii noastre: Mihai Eminescu, Bogdan-Petriceicu HAŞDEU, Simion MEHEDINŢI, Nicolae IORGA, Nae IONESCU şi mulţi alţii şi-au făcut în anumite momente un scop în viaţă din a înţelege şi explica toleranţa totală de care dă dovadă acest neam din care şi noi, cei de astăzi, facem parte. Carevasăzică nu ne luaţi, dle. Zgonea, de împrăştiaţi chiar aşa pe toţi.

Vreţi să daţi sentimentul că suntem o ţară stabilă?! Haida, deh! Stabilă din ce punct de vedere, al jegmănirii permanente a banului public, al interminabilelor cumetrii politice?! Ţara este mai mult moartă decât vie şi voi vreţi s-o prezentaţi ca fiind cea mai stabilă ţară din Est-ul continentului! Da, am înţeles, vreţi s-o prezentaţi stabilă în ceea ce priveşte lipsa mişcărilor rasiste sau extremiste, dar astea sunt preocupările voastre?! Ţara arde şi baba se piaptănă! Iată cea mai clară imagine a hiatusului existent între problemele reale, existenţiale ale poporului (ale majorităţii lui), care are o singură preocupare – anume ce va mânca mâine, şi gândurile voastre de mărire şi de putere. Sunteţi fie nebuni de legat, fie atât de dezinteresaţi de soarta câtorva milioane de români încât vă preocupă exclusiv perpetuarea la putere a acestei pecingini numite PSD.

Pomeniţi de criza economică, de pierderea locurilor de muncă – păi, daţi-vă cu capul de pereţi pentru faptul că nu puteţi face nimic, dar absolut nimic bun pentru popor în acest sens. Asta este menirea voastră – grija faţă de români, nu să vedeţi cai verzi pe pereţi (şi ăia extremişti şi xenofobi!).

Am să-ţi spun un lucru, Zgonea, şi când zic asta nu mă refer la Valeriu ZGONEA ci la acest arhetip de politician post-decembrist, să ştii ca POPORUL ROMÂN, aşa prăbuşit cum a ajuns el şi din cauza ta, duminica, în timpul Sfintei Liturghii, se roagă inclusiv pentru tine. Se roagă să-ţi dea Dumnezeu sănătate, mântuire, dar şi minte şi milă faţă de el, pentru că el, poporul, aşa ştie că trebuie să fie – votatul trebuie să aibă grijă de votant.

Trezeşte-te, Zgonea, măcar în al doisprezecelea ceas, şi treci în linie cu poporul. Dă tot ce ai mai bun în tine pentru ca românilor să le fie bine şi atunci, implicit, îţi va fi şi ţie bine. Asta este atitudinea politicianului plăcută lui Dumnezeu. Nu te mai pune contra, Zgonea, că e mare păcat!

De Sorin Andrei pentru FrontPress.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.