“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Lovitură fără precedent pentru președintele Klaus Iohannis. Cine vrea sa-i ia locul

iohannis456

Lovitură fără precedent pentru președintele Klaus Iohannis. Un om care odată era apropiat de șeful statului, acum are în plan să îi ia locul. A anunțat deja că va candida la alegerile prezidențiale din 2024 și are toată susținerea colegilor săi.

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, este hotărât să meargă mai departe. La câteva săptămâni distanță după ce a demisionat din PNL, acesta a anunțat înființarea unui nou partid, numit „Forța Dreptei”.

„Doctrina e o sinteză modernă a tuturor ideilor validate de timp din marile curente de gândire de centru-dreapta – liberalism, conservatorism și creștin-democrație, a explicat Orban.

Deși este un nou partid, Orban are încredere în evoluția sa și spune că formațiunea politică pe care a format-o are ambiții mari la alegeri. Totodată, el a prezentat și o serie de cifre, spunând că în 2022 vrea organizații în toate județele și minim 25.000 de membri.

O altă veste transmisă de Ludovic Orban va cutremura scena politică și totodată va fi o lovitură puternică pentru Klaus Iohannis, fostul său partener de încredere pentru o lungă perioadă. Orban a anunțat că vrea să ocupe fotoliul lui Iohannis de la Palatul Cotroceni şi că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

„Normal că în momentul în care am luat decizia de a forma o nouă forță politică iau în vedere și acest lucru. Normal că pe măsură ce se apropie alegerile trebuie să găsim soluția ca alegerile să nu fie câștigate de PSD așa cum vrea Iohannis”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, lovitură fără precedent pentru PNL
Amintim faptul că Ludovic Orban și-a prezentat astăzi noua formațiune politică din care fac parte atât foști membri PNL cât și alți deputați. Totodată, cu această ocazie, el a lansat un atac dur la adresa noii coaliții de guvernare, formată din ”personaje profund displăcute de români”.

„Au fost în stare să voteze un Guvern în care e domnul Grindeanu, cu doamna Firea… Au scos de la naftalină personaje care sunt profund displăcute, mai ales de românii care cred în valorile de centru dreapta. Facem o construcție care presupune în mod cinstit și onest de a face politică”, a spus Ludovic Orban.

Totodată, fostul lider PNL a adăugat că PNL-ul a părăsit oamenii care i-au acordat încredere și tocmai din acest motiv a decis înființarea unui partid curat, care să protejeze interesele românilor și care să respecte promisiunile făcute.

„Nu noi am părăsit PNL, ci conducerea PNL a părăsit oamenii care au avut încredere în noi, care ne-au acordat votul și care și-au pus speranțele în PNL. Ei au săvârșit o gravă trădare față de acești oameni care au crezut în PNL, preferând să stea la guvernare în bagajele PSD, preferând să aruncă îi aducă la guvernare din motive pe care nici astăzi nu reușesc să le înțeleg”, a spus Orban.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.