“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICASTIRI

LOVITURĂ DURĂ PENTRU ROMÂNI. Ce se întâmplă, de fapt, cu salariile

Lovitură dură pentru români, în legătură cu banii. Analiștii economici și sindicaliștii anunță ce e mai rău pentru noi, în ciuda măsurilor benefice promise de guvernanți.

”Pe scurt e de rău. Trăim o perioadă de criză bugetară, în care veniturile poţi să le auzi, cum cad, se deteriorează încasarea veniturilor, iar cheltuielile se majorează.

Asta înseamnă deficit. (…) Părerea mea e că vom păţi la fel ca în 2009-2010, respectiv vom avea şi majorări de taxe şi reducere de cheltuieli intempestive primitive”, susține analistul economic Radu Soviani.

”Avem un tumult puternic în teritoriu şi avem presiuni fantastice pentru a declanşa acţiuni de protest, gen miting şi sigur că dacă nu vom ajunge o logică normală, vom ajunge şi acolo”, a atras atenția Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Poliţiştilor.

VEZI SI: DESCOPERIRE INCREDIBILA facuta de DNA! Lenjerie intimă și genți de 800.000 de euro găsite acasă la Ana Maria Pătru, DOMNITA CURTATA de DRAGNEA

”Acest buget pe 2017 este fundamentat pe nişte venituri nerealiste şi aici e marea problemă.

În următoarele luni, ANAF-ul ar trebui să colecteze cu 14% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce este foarte dificil de făcut”, a spus Ioana Petrescu, fost ministru al Finanţelor.

VEZI SI: Legea pensiilor modificată. Iata cine va iesi mai repede la pensie

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.