GAURA la PENSII!! Turcan, acces de FURIE la adresa lui Citu: „Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii”

Premierul Florin Cîțu trimite Corpul de control la Ministerul Muncii după ce Raluca Turcan s-a plâns că nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie, anunță Antena3.

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, lansează un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan, într-un mesaj intern.

„Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

Citiți și:  Florin Cîțu AMENINTA coalitia. Este scandal urias. News alert

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.