“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

LIVE VIDEO – Val URIAȘ de PROTESTE in Romania! Bucurestenii vin în valuri la Universitate

protest

Un val uriaș de proteste impotriva amnistiei si gratierii are loc duminica seara in Bucuresti, in alte 22 de orase ale tarii – Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Deva, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Alexandria, Turda Targu Jiu si Ramnicu Valcea. 8 proteste sunt programate duminica si in diaspora – la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.

“Ne strângem la Universitate duminică începând cu ora 17.00. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Apoi mergem la Ministerul Justitei, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat. La final, mergem la guvern”, se arată într-un anunţ pe Facebook.

Până la această oră, peste 40.000 de oameni şi-au anunţat intenţia de a protesta, atât în Capitală, dar şi în mai multe oraşe din ţară.

TIMIŞOARA Protestul organizat în urmă cu o săptămână, la Timişoara, faţă de două ordonanţe de urgenţă care vizează graţierea şi modificarea unor prevederi din Codul Penal se repetă duminică 29 ianuarie, de la ora 17.00. „Acum ştim că putem” este sloganul sub care a fost organizat protestul de duminică seara de la Timişoara. Evenimentul a fost anunţat pe Facebook, unde 3.000 de persoane au spus că vor participa la acţiune.

CLUJ-NAPOCA Oamenii se vor întâlni la ora 17.00 în Piaţa Unirii şi au adresat un apel, tot pe Facebook, în care spun că e „important să fim cel puţin la fel de mulţi ca şi duminica trecută“.

IAŞI Un protest împotriva proiectului de graţiere va avea loc la Iaşi, manifestanţii fiind aşteptaţi în Piaţa Unirii. Duminica trecută, circa 2.000 de oameni au ieşit în stradă.

SUCEAVA Şi la Suceava este anunţat un protest, în faţa sediului Prefecturii, începând cu ora 17.00, după ce duminica trecută 200 de oameni au manifestat în acelşi loc.

ALEXANDRIA Teleormănenii sunt chemaţi să protesteze: „Spune NU Legii Graţierii“. Protestul este anunţat pentru ora 18.00, iar locul de întâlnire propus de iniţiatori este platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria.

BRAŞOV Potrivit postărilor de la Facebook protestul va începe la ora 18.00 la Prefectură. Duminică trecută peste 1000 de oameni au ieşit în stradă la Braşov.

BRĂILA Să spunem NU legilor cu dedicaţie, să spunem NU corupţiei, să spunem DA statului de drept, să le arătăm că ne pasă! Acesta este îndemnul care circulă pe reţelele de socializare, în Brăila, chemând cât mai mulţi participanţi la o adunare de protest programată pentru duminică, 29 ianuarie, pe platoul din Piaţa Independenţei, între orele 17.30 – 20.30.

PLOIEŞTI A treia rundă de proteste împotriva legii amnistiei şi graţierii este anunţată, duminică seară, începând cu ora 17.00, la Ploieşti, în piaţeta din faţa sediului Palatului Administrativ.

ALBA IULIA ”Ne strângem duminică începând cu oră 18:00 în Parcul din faţă Prefecturii, urcăm în Cetate pe porţile Cetătii şi mergem pană în capătul Bulevardului Transilvaniei. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treabă. Avem şi un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. Îl vrem plecat!”, susţin organizatorii pe pagina evenimentului de pe Facebook.

GALAŢI Gălăţenii vor ieşi din nou în stradă duminică, 29 ianuarie 2017, de la ora 17,00.Potrivit unor estimări ale liderilor acţiunii, câteva sute de oameni sunt aşteptaţi la protest.

CONSTANŢA Pe platoul din faţa Prefecturii, demonstranţii sunt chemaţi de la ora 17, pentru a manifesta împotriva legii amnistiei şi graţierii pregătite de Guvernul PSD, după ce duminica trecută câteva sute de oameni au mărşăluit pe străile oraşului.

SIBIU Sibienii ies duminică, 29 ianuarie, să protesteze în centrul oraşului de la ora 17.00 faţă de ordonanţele legat de graţiere şi amnistie. Manifestaţia este autorizată şi se va organiza un marş pe trotuar ca să nu blocheze circulaţia rutieră.

PITEŞTI O nouă rundă de proteste împotriva legii amnistiei şi graţierii este anunţată, duminică seară, începând cu ora 17.00, la Piteşti, în Piaţa Vasile Milea, acolo unde au protestat sute de oameni şi acum o săptămână. Protestul este aprobat de către autorităţile locale.

SATU-MARE Sătmărenii au anunţat pe Facebook că se vor strânge, duminica asta, 29 ianuarie, în Piaţa 25 octombrie începând cu ora 17.00 şi că vor porni protesta faţă de modul în care Guvernul vrea să modifice prevederile Codului Penal şi să permită graţierea colectivă.

DEVA Deva s-a alăturat comunităţilor de cetăţeni români care solicită Guvernului României retragerea OUG-urilor referitoare la graţiere şi amnistie, anunţă organizatorii unui miting de protest programat în Piaţa Victoriei din municipiul Deva, duminică, de la ora 18:00.

BAIA MARE Oamenii din Baia Mare au anunţat, pe Facebook, că vor protesta, duminică, 29 ianuarie, legat de ordonanţele privind graţierea şi amnistia. Şi-au dat întâlnire astăzi, de la ora 17.00, în faţa clădirii Prefecturii.

TÂRGU-JIU Potrivit unui eveniment creat pe FAcebook, locuitorii din Târgu-Jiu sunt aşteptaţi să protesteze, în faţa Prefecturii, începând cu ora 17.00

ORADEA Orădenii sunt aşteptaţi să protesteze faţă de ordonanţele ce promovează graţierea şi dezincriminarea abuzului în serviciu. Manifestarea este programată duminică, 29 ianuarie, de la ora 17, de la ora 19 fiind programat un marş.

Manifestaţii de stradă mai sunt anunţate şi în Arad, Bacău, Buzău, Craiova, Turda, Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, sunt anunţate proteste şi în diaspora, la Londra, Paris, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg şi Zurich.

VEZI SI: LIVE VIDEO: PROTEST MASIV in Bucuresti anti-AMNISTIE si GRATIERE. Peste 15.000 de persoane contra PSD!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.