“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Lista acoperiților SPP

CSAT 1 1 696x344 1

Pahonțu are Sector ”ANTI-NAȚIONAL”!

De-a dreptul jalnică prestația contrainformativă a Serviciului de Protecție și Pază! Cel puțin din moment ce, în ciuda înființării a noi și noi Secțiuni de ”documentare informativă”, ”securitate internă”, ”protecție internă”, ”filaj intern”, ”acoperiți” și chiar ”contraspionaj”, generalul Lucian Pahonțu tot nu poate scăpa de ”obsesia Național”!

Și inclusiv de dezvăluirile care îi transformă într-un coșmar visul celui care conduce Serviciul de Protecție și Pază încă din 2005 de a fi cel mai ”intangibil” șef al tuturor serviciilor secrete. Iar după ce toate încercările din ultimii ani au eșuat lamentabil, inclusiv obligarea a sute de cadre la testul cu detectorul de minciuni, generalul Lucian Pahonțu a ajuns să se învârtă în cercul neputinței. Și cum știe totuși foarte bine că nici măcar el nu poate depăși în acest caz o ”linie roșie”, bine stabilită – pentru că altfel ”doare rău”!- se mulțumește cu lecturarea seară de seară, musai printate pe foi de hârtie format A4, a ”rapoartelor de monitorizare informativă” a ”loviturilor” din ”NAȚIONAL”.

În fiecare seară acesta primind inclusiv comentariile ”de bine” din ultimele 24 de ore de pe site! Ceea ce chiar arată că generalul Pahonțu a ajuns la ”next level” al masochismului profesional. Astfel că, pentru stoicismul său extrem, am decis să îi facem o nouă ”bucurie” și să îi dezvăluim și lista cadrelor SPP din ”Sectorul Media” din cadrul Secțiunii SDI, însărcinate cu operațiunea ”ANTI-NAȚIONAL”!

La Chirilă, ”AT”-ul nu e ”Antiterorism”!
În orice structură din sistemul ăsta, fie ea informativă sau de forță, ”AT”-ul vine de la ”Antiterorism”. Iată însă că Serviciul de Protecție și Pază este excepția care întărește regula! Chiar dacă atunci când șeful SDI, Alin Chirilă fuge la ”stăpînire” cu rapoartele cerute de la ”AT”, toți ceilalți șefi de Secțiuni se dau îngrijorați la o parte, bănuind că o fi vorba de cine știe ce urgențe care țin de structurile din cadrul Serviciului care au linia operativă de activitate tocmai pe combaterea sau intervenția antiteroristă, cum este U.M. 0337.

Numai că, mai ceva decât Colțuneac înainte de retragere, Alin Chirilă nu predă ”comandantului suprem” decât copii ale rapoartelor zilnice ale Sectorului AT ”Anti – Tache” din cadrul SDI!!! Pentru că – asta da paranoia! – în loc să citească direct ”lovitura” și comentariile, generalul Lucian Pahonțu nu le poate parcurge decât după ce au fost ”monitorizate, întocmite și avizate” de așa-numitul ultra-secret ”Sector AT”, care activează în cadrul Sectorului Media din SDI !!!

Florin Scurtu… Simona Creangă… Meda Ursu…
Poate doar generalul Marian Hăpău să aștepte cu atâta febrilitate ”loviturile” din ”NAȚIONAL” precum generalul Lucian Hăpău. Singura diferență fiind că, în timp ce ”mustăciosul” Bălașa deja nu își mai bate capul cu ”nevrozele” șefului SPP, cel al DGIA este ”agitat” și de ”siamezul” Cătălin Ștefăniță Zisu, cel căruia nu îi priește ”vișinata de seară” până ce nu se convinge cu ochii lui dacă a scăpat cumva sau nu de o nouă ”lovitură”.Oricum, ținând totuși cont că SPP este o structură militară, unde ordinele se execută și nu se discută ne vom limita doar la publicarea listei scurte cu cadrele din SDI însărcinate cu ingrata misiune de monitorizare a ”loviturilor”. Începând cu chiar șeful Sectorului de monitorizare, Florin Scurtu. Și continuând cu Simona Creangă, cea care are și meritul că prietena sa a devenit doamna Chirilă. Urmează Meda Ursu și… deocamdată atât.

”Celula” de la CSAT
Pentru că Sectorul ”AT” activează ”sub acoperire” chiar și la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării! Acolo unde ”detașații” Serviciului de Protecție și Pază, mai mult sau mai puțin la vedere, încearcă și ei cum pot mai bine să colaboreze ”interinstituțional” pentru completarea ”analizelor AT”.

De la generalul Mihai Șomordolea și colonelul Humeniuc, până la plutonierul adjutant Petrică Mititelu, cu toții fiind cooptați în ”celula AT” , anti-”NAȚIONAL” de la nivelul Secretariatului CSAT. Cu tot cu Ioana Vasilca, bineînțeles… Și Rodica Ristea… Și…

Dușuri erotice la etajul 5 !
În ciuda încăpățânării demne de o cauză mai bună cu care SDI-ul încearcă să stopeze ”hemoragia de informații” către ”NAȚIONAL”, eforturile acestora ar trebui răsplătite totuși într-un fel. Astfel că îi trimitem pe niște piste cu adevărat credibile despre nemulțumirile care mocnesc în cadrul Serviciului de Protecței și Pază… Acolo unde foștii ultimii doi comandanți ai SSI-ului rival de moarte, Ganea și Voroneanu șușotesc la o șaorma cu de toate, în colț la Poșta Puișor, peste drum de Marriott… Sau la ”valurile” tot mai mari făcute de ”dușurile erotice” făcute în biroul prevăzut cu baie privată de la etajul 5, încă de pe vremea mereu ”asudatului” general Alexandru Burian… Sau ”aroganța” făcută de noul șef al SSI, fostul ”milițian” Munteanu provenind din Direcția de Investigații Criminale a Ministerului Afacerilor Interne respingând din nou pensionarea pe motive medicale a fostei profesoare de istorie Mihaelei Grigorescu.

Fosta civilă- -subofițer- ofițer care, după ce a calculat ”peste maxim” sporurile pentru pensia fostului șef al SSI, colonelul Dumitru Voroneanu se vede acum respinsă de ”Mile din Chiajna”… Gata, Florine, Meda, Simona…? Ați notat? Printați pe A4 și dați ”nota” lui Alin Chirilă, să i-o ducă direct lui Pahonțu, ca să nu știe Bălașa…

sursa: Ziarul National

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.