Joe Biden și BILETUL care NU trebuia să ajungă la presă

După ce a căzut de pe bicicletă în fața presei, președintele american Joe Biden a făcut o nouă gafă. El a dezvăluit din greșeală un bilet în care era scris exact unde să meargă și ce să facă, în timpul unui eveniment desfășurat la Casa Albă. În acest context, adversarii săi politici vorbesc despre demiterea președintelui.

Biletul lui Joe Biden
Joe Biden a participat la o adunare a guvernatorilor de state, despre un parteneriat cu 11 state pentru a accelera creșterea industriei eoliene offshore și a lanțului de aprovizionare intern din SUA, care s-a desfășurat în Roosevelt Room.

Fotograful care a participat la eveniment a surprins unul dintre documentele pe care Joe Biden le-a folosit în timpul întâlnirii: un bilet pe care era scris „Președintele”, cu titlul evenimentului și cu indicații pentru liderul de la Casa Albă, scrie Business Insider.

Joe Biden și biletul care nu trebuia sa ajungă la presă. Adversarii săi vorbesc despre demiterea președintelui
Joe Biden este președintele SUA din 2020.
Ce scria pe bilet
Nu este ceva neobișnuit ca echipa de consilieri a unui lider să-i scrie un bilet cu informații pentru un eveniment, inclusiv instrucțiuni pentru vorbitor, însă Joe Biden nu trebuia să-l lase la vedere. Iată ce mesaje erau scrise pe bilet:

Citiți și:  Medvedev sugerează că Rusia ar putea ataca inclusiv SUA sau țări din Europa

„Intrați în Sala Roosevelt și salutați participanții”.
„Luați loc”.
„Apăsați Enter”.
„Faceți comentarii scurte”.
„Presa pleacă”.
„Îi adresați o întrebare lui Liz Shuler, președinte AFL-CIO. Notă: Liz se alătură virtual.”
„Mulțumiți participanților”.
„Părășiți sala”.

Banalitatea indicațiilor, mai ales ultima, a stârnit comentarii printre oponenții politici ai lui Joe Biden și de asemenea, posturile de știri de dreapta l-au atacat pe liderul american, considerând dezvăluirea biletului o mare gafă.

„Anul viitor trebuie să fie audieri de urgență cu privire la al 25-lea amendament”, cel referitor la demiterea unui președinte care nu mai poate să conducă, a scris pe Twitter fostul consilier prezidențial de extremă dreapta Steven Miller.

A căzut de pe bicicletă și este la pământ în sondaje
În weekendul trecut, președintele american s-a aflat, din nou, în centrul unui alt incident. Joe Biden a căzut de pe bicicletă în fața ziariștilor și a unor simpatizanți, în Delaware, acolo unde îşi petrece sfârșitul de săptămână, dar s-a ridicat rapid şi a dat asigurări că se simte bine.

Citiți și:  News alert. Acord ISTORIC in SUA: Se modifica legile referitoare la armele de foc

Însă criticii săi nu au scăpat prilejul să-l atace și au descris momentul drept o metaforă perfectă pentru starea administrației democrate, care pare incapabilă să rezolve crizele multiple cu care se confruntă acum Statele Unite.

Și acestea nu sunt singurele probleme cu care se confruntă Joe Biden, care a devenit președintele SUA în 2020. Pe măsură ce inflația continuă să crească și temerile de recesiune se intensifică, sondajele arată că liderul de la Casa Albă se află în cel mai prost moment al mandatului său, din punct de vedere al ratelor de popularitate.

Sursa: impact.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.