“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Jocul cuvintelor cu Dan Negru revine cu sezonul 3 la Kanal D. Când e premiera. „E un show ca o revoluție”

Jocul cuvintelor cu Dan Negru revine cu sezonul 3 la Kanal D 

UPDATE, 23 august 2023:

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show, cu si despre cuvinte, revine în casele românilor cu un nou sezon, din 30 august. 

Quiz show-ul fenomen va fi difuzat în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, la Kanal D. Amfitrionul acesteia, Dan Negru, pregătește noi provocări și întrebări inedite pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii care își testează cunoștințele din confortul propriului cămin.      

Mecanismul simplu și ingenios al jocului face ca „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” să fie accesibil tuturor și să cultive pasiunea pentru cuvinte, sensuri ale acestora și puzzle-uri. Toti pasionații de cuvinte, de limba română, precum si iubitorii jocurilor de perspicacitate și cultură generală vor avea parte de noi definitii care să le pună la încercare cunostințele si viteza de reacție.  

Cu un nou sezon plin de provocări și distracție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă să antreneze mințile și să inspire pasiunea pentru limba română.

Știrea inițială, 18 august 2023:

Dan Negru, primele declarații despre noul sezon „Jocul cuvintelor”

După ce a făcut din limba română cel mai atractiv domeniu pentru întreaga familie și a antrenat milioane de români într-un joc al minții provocator, Kanal D le va aduce telespectatorilor cel de-al treilea sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în curând, la Kanal D. Emisiunea de la Kanal D a devenit încă de la lansare un adevărat obicei în viață de zi cu zi a românilor și va continua să îi provoace și în această toamnă, în modul cel mai frumos posibil. 

Dan Negru, amfitrionul acestui format, este nerăbdător să lanseze noi provocări concurenților, dar și telespectatorilor care intră în joc din fața micului ecran. Ingenios, cu un mecanism foarte accesibil, simplu de înțeles, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” le-a deschis și cultivat privitorilor de toate vârstele și profesiile pasiunea pentru quiz-uri și vocabular. 

Jocul cuvintelor cu Dan Negru revine cu sezonul 3 la

„Jocul cuvintelor e un show ca o revoluție, care a reușit să schimbe mentalități, care a arătat că în România publicul de TV a evoluat și că o emisiune în care contează doar exercițiul minții poate să facă audiențe mari”, a spus Dan Negru. 

Așadar, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă antrenamentul național de limba română, în curând la Kanal D, odată cu lansarea celui de-al treilea sezon al celui mai simplu de înțeles și iubit quiz din România.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.