“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Cei care l-au asasinat pe Ceaușescu jefuiesc țara de 34 de ani! Marcel Ciolacu, falsul erou al Revoluției, moștenitorul epocii întunecate

ceausescu ciolacu psd 1000x560 1

Falsurile și umbrele trecutului înspăimântător al lui Marcel Ciolacu încep să iasă încet la iveală, în timp ce sistemul creat de mafia de partid și de stat care l-a asasinat pe Nicolae Ceaușescu se prăbușește ca un mamut cu picioare de lut.

După 1989 asasinii lui Ceaușescu au ascuns adevărul despre lucrurile bune de dinainte de lovitura de stat. România avea înainte de 1989 o economie performantă, a zecea țară industrializată a lumii. Produceam tot ce consumam și furnizam și la export. În 1989 a fost o lovitură de stat condusă de Ion Iliescu și spionii KGB/GRU/CIA, după înțelegerea de la Valletta dintre Gorbaciov și Bush senior. România a ieșit învinsă în urma Războiului Rece, iar consecințele le resimțim până astăzi.

PSD, partidul lui Iliescu și anexele lui au devalizat țara și au mutat totul pe persoană fizică. Marcel Ciolacu este moștenitorul lui Ion Iliescu, conducătorul PSD, partidul născut din FSN. Ei sunt cei care au furat visele românilor în cei 34 de ani negri ai postdecembrismului.

PSD și Marcel Ciolacu sunt moștenitorii de drept ai lui Ion Iliescu și FSN cei care l-au executat pe Nicolae Ceaușescu într-un proces ilegal și ilegitim, o mascaradă demnă de analele justiției la nivel mondial.

După lovitura de stat din decembrie 1989, adevărul despre evenimentele care au dus la căderea regimului comunist din România a fost deseori umbrit de oameni care pretind că apără democrația, dar care în realitate ascund o istorie întunecată și plină de falsuri. Unul dintre acești actori cheie este Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD, care se erijează într-un fals erou al Revoluției, dar care, în realitate, este moștenitorul unei epoci întunecate. Regimul mafiei de partid și de stat care distruge țara de 34 de ani și-a creat propria Republică, Republica Infractorilor, iar Marcel Ciolacu prin acțiunile sale ilegitime și corupte o redefinește sublim.

Ciolacu și PSD-ul pe care îl conduce sunt moștenitorii direcți ai FSN-ului și a-i lui Ion Iliescu, grupare responsabilă de crime împotriva umanității până astăzi nepedepsite. Republica Infractorilor condusă de Marcel Ciolacu a fost construită la bază pe crimele din decembrie 1989 și din 13-15 iunie 1990. PSD, copilul FSN, a devalizat țara și a transferat averi imense către clanurile mafiote, lăsând în urmă o Românie marcată de sărăcie și corupție.

Mai mult decât atât, criminalii din decembrie 89 sunt azi cunoscuți ca eroi ai Revoluției. Au drepturi și titluri, pensii și diferite beneficii bănești. Marcel Ciolacu este un impostor al sistemului creat de mafia de partid și de stat în postdecembrism. Șeful PSD se consideră erou al Revoluției deși el era un bișnițar și contrabandist de carton al acelor vremuri. Prin acte false a încercat să obțină titlul de revoluționar de luptător cu rol determinant. Ciolacu a luptat cu cartușele de kent și baxurile de pepsi pe care le vindea la negru în Piața din Buzău.

Ciolacu nu a participat la evenimentele cheie ale Revoluției, dar a dorit să își adjudece, în mod fals și pentru interese personale, titlul de erou național. Această impostură ne arată că liderul PSD încearcă să manipuleze și să distorsioneze istoria în favoarea sa.

Marcel Ciolacu devine pe zi ce trece simbolul imposturii din România, un lider care nu numai că încearcă să-și revendice fals un rol în Revoluție, dar și să perpetueze o moștenire controversată și coruptă, într-o oglindă a unei realități întunecate și controversate din istoria recentă a țării.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.