Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATESPIRITUALITATE

Jim Caviezel, actorul principal al „Pătimirilor lui Hristos”, regizat de Mel Gibson, acum purtător de cuvânt al copiilor traficați din „Sound of Freedom” mărturisește: “De ce ai continua să asculți o mass-media care te minte în fiecare zi? Soros și Papa Rothschild sunt doar tentaculele Marii Caracatiței” – VIDEO

"Avem un Papă Rothschild. Există americani minunați care luptă chiar acum, luptă din toată inima, dar nu au o voce. Voi fi eu acea voce. Am văzut ce a făcut Ioan Botezătorul. Mă gândesc la el tot timpul în aceste vremuri. Ți-ai pierde capul pentru Hristos? Ți l-ai pierde? Aș face-o! Pentru că Îl iubesc!’’

maxresdefault 16

Jim Caviezel, actorul principal al „Pătimirilor lui Hristos”, regizat de Mel Gibson, acum purtător de cuvânt al copiilor traficați din „Sound of Freedom” mărturisește, într-o secvență video oferită de traducătoarea noastră benevolă Bodor Gizela:

„Prin definiție, trebuie să ai granițe. Nu avem graniță. De ce ai continua să asculți o mass-media care te minte în fiecare zi?

Știți, acum câțiva ani vorbeam despre adrenocrom. Nu poți rosti acel cuvânt. Nu poți spune nimic rău despre George Soros. Știți că deține multe dintre aceste companii precum Daily Beast? Băiete, sigur s-au distrat rupându-mă în bucăți. Mi-am pierdut agenții: 17 ani și celălalt agent (cu care lucram), 15 ani, pentru că ei i-au ascultat. Crezi că poți să faci o alegere? Îmi pare rău!

Crezi că știi care este adevărul? Nu știi. Cunoști doar o parte din el. Nu ești liber. Și Dumnezeu vrea să fii liber. Eu vorbesc despre Dumnezeul Hristos, despre Iisus.

S-au distrat atacându-i pe oamenii care se ridică și încercă să facă ce este corect în ochii lui Dumnezeu. Dar așa stau lucrurile. Sfântul Pavel spune că ”a trăi este Hristos și a muri este un câștig.” Ei bine, o să-l cred pe cuvânt, pentru că dacă nu o fac, nu-mi mai rămâne nimic.

Și chiar acum, Bibliile ne sunt smulse. Ar trebui să mergem alături de comunitatea LGBTQ. Unde ne este Papa? De ce nu vorbește când sărmanii catolici sunt permanent agresați de către FBI? Acestea sunt lucrurile care se întâmplă. Și este ca o tentaculă, ca o caracatiță cu brațe. Sunt multe, multe brațe.

Dar trebuie să te duci după capul caracatiței. Cine este? Băncile centrale, FMI, BCE, băncile centrale private de vest, Biz, băncile Rothschild?

Avem un Papă Rothschild. Există americani minunați care luptă chiar acum, luptă din toată inima, dar nu au o voce. Voi fi eu acea voce. Am văzut ce a făcut Ioan Botezătorul. Mă gândesc la el tot timpul în aceste vremuri. Ți-ai pierde capul pentru Hristos? Ți l-ai pierde? Aș face-o! Pentru că Îl iubesc!’’

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.