JALE MARE LA BARAJUL SIRIU! Oamenii se tem de ce este mai rau. POMPIERII SUNT LA FATA LOCULUI

Plouă de ore bune în zona Siriu-Nehoiu, iar drumul național care face legătura cu Brașovul a fost inundat. Oamenii se gândesc la ce e mai rău, dar speră să fie feriți de furia apei.

Plouă cu găleata în zona de munte a județului, acolo unde, ieri și azi, câteva ruperi de nori au inundat mai multe gospodării și au făcut drumurile impracticabile. Pompierii n-au mai plecat de la fața locului și acționează în continuare cu motopompe, în încercarea de a scoate apa din curți și din case.

Apa a depus pe carosabilul DN 10 aluviuni care fac imposibilă deplasarea mașinilor. Mai multe utilaje de la Drumuri Naționale încearcă să elibereze drumul pentru redeschiderea circulației.

Situația nu este mai fericită nici în zona barajului de la Siriu, unde toarnă cu găleata. În ciuda ploilor torențiale, până acum nu au fost depășite cotele de pericol la baraj, iar oamenii nu au de ce să își facă griji.

Meteorologii anunță în continuare vreme instabilă, cu ploi și scurgeri importante de pe versanți, torente, pâraie, viituri rapide cu efecte severe și depășiri ale cotelor de pericol. Sursa info: Reporter Buzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.