IUBITUL BĂTĂUȘ A INTRAT PESTE DANIELA CRUDU ÎN SPITAL! CE A URMAT ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

A INTRAT IN SPITAL PESTE PANARAMA:

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei croat, iar o astfel de întâmplare reprobabilă a deschis, din nou, o adevărată cutie a Pandorei, violența conjugală.

Femeile sunt, adesea, victime ale unor parteneri de viață agresivi, iar multe dintre ele, de teamă, nici nu depun plângere la poliție. Daniela Crudu a avut nevoie de intervenție medicală de urgență după ce iubitul său – despre care a spus că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de stare – i-a aplicat o ”corecție”.

În timpul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a dezvăluit că Daniela Crud a crezut că va fi omorâtă în bătaie și tocmai de aceea a luat decizia de a fugi, desculă, din mașină. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Cruduța lui Dan Capatos.

Vedeta s-a ales cu o fractură nazală, dar și cu numeroase alte răni extrem de periculoase. Cu toate acestea, Daniela Crudu a refuzat să depună plângere la poliție împotriva bărbatului care a lovit-o cu bestialitate. Daniela Crudu a primit îngrijiri medicale de specialitate din partea medicilor, însă a refuzat internarea în spital.

Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, iubitul croat al Cruduței a fost la spital după ce a agresat-o. Era nervos fiindcă nu i s-a permis să pătrundă în salonul unde se afla Daniela Crudu și s-a interesat dacă starea acesteia este gravă.

Nu este foarte clar dacă bărbatul avea remușcări în urma bătăii pe care i-a administrat-o iubitei sale sau doar dorea să se asigure că rănile provocate nu au fost majore. În ciuda tentativelor de a ajunge în preajma ei, croatul a fost tratat cu refuz, așa că a părăsit spitalul, în aceeași stare de nervi, plecând către locuința Danielei.

Numai că acolo a fost dat afară, iar în timp ce își punea bagajele în mașină a apărut și sora Danielei Crudu, Ana, împreună cu partenerul ei. Polițiștii au emis un ordin de restricție valabil 5 zile.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu