SIFILIS! DIAGNOSTIC ȘOC PENTRU DANIELA CRUDU! A AJUNS LA URGENȚE BATUTĂ CRUNT DE IUBIT DAR LA ANALIZE A AFLAT CA ARE SIFILIS!

Au apărut noi informații în cazul de agresiune al pitipoancei Danielei Crudu!

Surse din anturajul vedetei au spus care este motivul pentru care ar fi fost bătută de iubitul croat. Rudele și apropiații suns scandalizați de situația în care a ajuns fosta asistentă TV de la Antena 1.

La analizele de rigoare, facute la spital, a reiesit ca Daniela Crudu are sifilis.

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar, după ce iubitul său a bătut-o cu bestialitate.

Rănită grav și cu botul umflat mai ceva ca la maimute, vedeta a fost însoțită în unitatea spitalicească de doi prieteni, iar unul dintre aceștia este cetățean englez. Surse din anturajul divei au declarat sub protecția anonimatului că bărbatul și-a ieșit pierdut rațiunea când a aflat că aceasta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România, relatează spynews.ro.

Conform unor martori, scenele violente s-au derulat în locuința fostei asistente TV de la Antena 1. De altfel, ea a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul după ce a fost agresată cu bestialitate de partenerul său de viață.

Azi-noapte, Daniela Crudu și iubitul bătăuș au fost filmați împreună într-un restaurant de lux din București și păreau foarte fericiți și îndrăgostiți împreună. Printre prietenii care au stat cu ei la masă s-a numărat și Mădălina Pamfile. Sursa – SpyNews

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *