După bătaia soră cu moartea pe care și-a luat-o, Daniela Crudu a decis să ia calea bisericii!

După bătaia soră cu moartea pe care și-a luat-o de la iubitul croat, Daniela Crudu a declarat că-i sătulă până peste ţâţe de toată tevatura din presă şi că decis să urmeze o altfel de viaţă, una a cunoaşterii, a integrării în spiritual şi reîmprospătării. Sufleteşti, nu trupeşti, din considerente legate de epuizarea bugetului.

Daniela Crudu a decis, astfel, să se călugărească şi să-şi aloce numele de Maica Gargara, după Sfânta Gargara, protectoarea celor ce nu cuvântă prea inteligent, a obiectelor de uz casnic şi nu numai.

”Sunt foarte hotărâtă asuprea deciziei mele. Nu cred că-i bărbat pe lumea asta care să mă facă fericită. Vreau să încerc şi latura spirituală a vieţii. Poate-mi las şi barbă, ori, dacă-mi creşte greu, cu banii din vânzarea de mătănii şi cruciuliţe, mă duc să-mi pun una de plastic. Şi vreau să am şi chilia mea, cu plasmă, jacuzzi şi un pat mare şi pufos în fiecare cameră. Poate o fac şi pensiune. Doar Dumnezeu ştie. Oricum, nu-i înţeleg pe cei care se miră. Eu sunt de mult o fată credincioasă şi mă rog periodic. M-am rugat de Dani să mă facă vedetă, de Capatos să nu-mi mai amestece cuvintele la prompter, de nea Gigi, pe vremuri, să-i mai dea o primă de antrenament prin parcuri lui Nilă, că nu mai aveam bani nici de-o îngheţată la mall, mă pricep!”, a declarat Daniela.

Tizul viitoarei măicuţe Gargara, Prea Fericitul Daniel, a declarat că este încântat de decizia luată de vedeta TV şi consideră că este un început pentru toate persoanele din show-bizz-ul românesc. Boss-ul B.O.R a spus că aşteaptă o îndreptare spirituală şi din partea Loredanei Chivu, spre exemplu, sau a Biancăi Drăguşanu, dar asta abia după 2022, pentru că până atunci preconizează că-i va asculta spovedania Danielei Crudu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.