Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Interlopu’ Stripăru’ a cerut un BMW de lux și 28.000 de euro ca să nu-i taie urechea unui bărbat

R

Interlopul român M.C., zis Stripăru’, a fost condamnat de o instanță din Belgia după ce i-a luat unui conațional un BMW de lux și 28.000 de euro, amenințându-l că-i taie o ureche și-i ucide familia, scrie cotidianul belgian Het Laatste Nieuws.

În vârstă de 35 de ani, ”Stripăru”, fost locotenent al temutului Ioan Clămparu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru o extorcare groaznică, într-o parcare de pe marginea autostrăzii, lângă Bruges, la Jabbeke, notează Libertatea.

Fost luptător de kick boxing, bărbatul împreună cu câțiva membri ai mafiei românești din Belgia, a obligat un bărbat să le dea BMW-ul și 28.000 de euro.

Un român din Torhout a fost contactat pe 27 septembrie 2019 de compatriotul său M.C., cei doi se cunoșteau încă din țară. Cei doi bărbați s-au întâlnit în spatele parcării din Jabbeke, de pe A10.

Stripăru şi tovarăşul său Ion-Iulian M. (39 de ani) îl aşteptau pe românul C. S-au dat jos din mașini, s-au îmbrățișat și apoi au obligat victima să stea pe scaunul pasagerului din propria mașină.

Stripăru a scos apoi un cuțit și l-a pus pe fața românului chemat la întâlnire. L-a amenințat că îi va tăia urechea și îi va împușca în picior. Soția și copiii lui au fost, de asemenea, amenințați cu moartea.

Cei doi l-au condus apoi pe românul extorcat la o bancă din Ostende și l-au pus să vireze 28.000 de euro într-un cont deschis de iubita lui M.C. de la acea vreme. S-au întors la parcarea autostrăzii din Jabbeke și l-au forțat să le dea pe loc BMW-ul.

Proprietarul a fost nevoit să semneze un contract de vânzare, după care românii au fugit cu vehiculul. Victima a depus plângere la poliție, după care M.C. și iubita sa de atunci au fost arestați la 1 decembrie 2019. Ea a fost condamnată la 20 luni închisoare, iar ”Striparu” la 4 ani de închisoare cu executare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.