SOCIETATE

CATEGORIA “VALORI” – Reuniune interlopă la Iași. Liderii Cordunenilor, la masă cu „Faraonul” din Madrid

c935eb425840a66e45cbb6d347e93879

Adrian și Costel Corduneanu, liderii clanului cu același nume, au avut parte, zilele trecute, de o surpriză plăcută! Faraonul de la Madrid, interlop plecat din Craiova și care a reușit să se impună în Spania, i-a vizita pe cei doi la Iași. Se pare că, între discuții amiabile, fiind buni prieteni, aceștia au mai vorbit și despre disputele din lumea interlopă, din România.

Faraonul de la Madrid a venit pentru a doua oară în România în ultima lună. În ambele cazuri, invitat la botezul copiilor interlopului Mircea Nebunu și al lui Feraru. Profitând de revenirea în țara natală, Faraonul a stabilit o întrevedere fulger cu Adrian Corduneanu și Costel Corduneanu. La Iași ca din pușcă a plecat olteanul, alături de soția lui, Faraoanca de la Madrid, acolo unde îl așteptau Cordunenii. Întâlnirea, prietenească, s-a lăsat cu o lungă discuție la o terasă din Copou, unde liderii și-au expus părerile adespre evenimentele din ultima perioadă.

Întâlnire de gradul 0 la Iași, între interlopi! Liderii Cordunenilor, la masă cu Faraonul de la Madrid, cu nevestele lângă ei
La masa din Copou au luat parte și soțiile lor, care nu au ratat momentul de a se ”trage” în poze. Faraoanca de la Madrid, Diamantul Roz, cum e supranumită jumătatea lui Adrian Corduneanu, și soția lui Costel Corduneanu aveau să se retragă, la un moment dat, pentru a-i lăsa pe bărbați să discute strict problemele lor.

Faraonul de la Madrid și Adrian și Costel Corduneanu sunt prieteni la cataramă de o lungă perioadă, iar faptul că primul este plecat de peste zece ani în Spania și vine rar în România, vizita a fost un bun prilej de a mai depăna amintiri, mai frumoase, mai puțin frumoase.

3e54a0f2 e59d 4faf a2f2 0ca740540f3a 1200x900 1

Faraoanca de la Madrid, soția lui Bogdan Iulian Iordache, și Diamantul Roz, soția lui Adrian Corduneanu

005b249a 16aa 406a 9ebf 89f00acf96ad 1 1200x900 1

Faraonul de la Madrid, la botezul interlopului Feraru, în Capitală
Bogdan Iulian Iordache, supranumit Faraonul de la Madrid, avea să ajungă în România pentru un botez în Capitală. Și-a adus după el nu mai puțin de 12 bodyguarzi, toți înarmați, mai mult, și el avea pistolul la brâu. Încadrat de oamenii lui, aleși pe sprânceană, pentru a-și asigura protecția, interlopul stabilit în Spania s-a simțit ca peștele-n apă la petrecerea unde au luat parte nu mai puțin de 300 de persoane, într-un restaurant din București.

La două zile de la eveniment, Faraonul avea să plece în Moldova, la Iași, pentru întâlnirea cu Cordunenii.

7856babb2fbb566f3196cbabba309c7b

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.