„BMW-ul şi 28.000 de euro sau familia ta moare”/Mesajul unui interlop către un om de afaceri român stabilit în Belgia

Viața unui român stabilit în Torhout, Belgia, s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce a fost luat în vizor de interlopul sibian Marius Crăciun, zis Stripăru’, și de oamenii de încredere ai acestuia, informează site-ul știrileprotv.ro

În luna septembrie a anului trecut, românul, patronul unei firme și deținătorul unei mașini de lux, a fost sunat de Stripăru’, care i-a cerut să-și aducă BMW-ul într-o parcare aflată pe autostrada din Jabbeke, o localitate situată în provincia belgiană Flandra de Vest, informează nieuwsblad.be.

Bărbatul a venit la locul de întâlnire. Acolo, potrivit jurnaliștilor de la hln.be, afaceristul român a primit un mesaj cât se poate de clar: “BMW-ul şi 28.000 de euro sau soția și copiii tăi vor muri”.

Omul a transferat banii în contul care i-a fost prezentat, apoi a semnat un document prin care își vindea BMW-ul. După ce și-a amenințat victima să nu sune la poliție, Stripăru’ s-a urcat la volanul bolidului și s-a făcut nevăzut.

Românul a mers la poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Sursa: știrileprotv.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!