“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Informația momentului la nivel european. Comisia Europeană a dat ordinul! E vizata si Romania

Comisia Europeana

Comisia Europeană a dat ordinul. Se schimbă regulile în Europa, având în vedere situația actuală declanșată de războiul din Ucraina. Toată lumea trebuie să știe ce va urma. Această decizie va avea un impact major şi în România, având în vedere că vorbim despre un domeniu-cheie pentru ţara noastră.

Informația momentului la nivel european. Comisia Europeană a dat ordinul! Se anunță schimbări majore în domeniul agriculturii în rândul statelor membre ale UE.

Într-un comunicat de presă, Executivul comunitar anunță că a propus o derogare temporară pe termen scurt de la regulile din Politica Agricolă Comună (PAC). Sunt vizate regulile referitoare la rotaţia culturilor şi menţinerea unor elemente neproductive pe terenurile arabile.

Această măsură vine la cererea statelor membre UE, arată sursa citată, care vorbește și despre impactul unei astfel de decizii.

Impactul noii măsuri propuse de Comisia Europeană
Conform Executivului comunitar, impactul depinde de alegerile pe care fiecare stat membru al UE îl face, dar și de fermieri.

„Impactul acestei măsuri va depinde de alegerile făcute de statele membre şi de fermieri, dar va majora capacitatea UE de producţie a cerealelor destinate produselor alimentare”, arată sursa citată.

Totodată, Executivul comunitar estimează că o suprafaţă de 1,5 milioane de hectare va putea fi reintrodusă în producţia de cereale comparativ cu situaţia actuală.

„Fiecare tonă de cereale produsă în UE va contribui la creşterea securităţii alimentare la nivel mondial”, subliniază executivul comunitar.

Menționăm faptul că înainte de a fi adoptată oficial, propunerea făcută de Comisia Europeană urmează să ajungă la statele membre ale UE pentru a putea fi consultată.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.