INDRAGITA CANTAREATA este in culmea fericirii – „Doua inimi bat in mine!” – Este INSARCINATA! DETALII aici

 

Feli Donose este însărcinată. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și așteaptă cu nerăbdare să devină pentru prima oara mamă.

Feli Donose va deveni mamă peste câteva luni, iar recent, artista a lansat piesa “Două inimi”, compusă special pentru bebelușul ei. “Doua inimi bat in mine,
Doua-mi si doream de mica, Una este de la mama,Alta îmi va spune “Mămica”!”, a fost mesajul pe care aceasta l-a postat pe contul de socializare.

În vârstă de 31 de ani, cântăreaţa Feli este în culmea fericirii. Artista care e însărcinată asteptă mu mare nerăbdare momentul în care își va țimne în brațe copilul.

A trecut prin momente grele
Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul nostru, dar înainte să devină cunoscută, a trecut prin momente destul de grele. Cântăreaţa a recunoscut că a fost o vreme în care stătea atât de prost cu banii, încât nu avea nici ce mânca. Artista şi-a făcut, treptat, loc în industria muzicală românească, ea colaborând în trecut cu B.U.G. Mafia, alături de care a interpretat piesa „Să cânte trompetele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.