INDEMN SOCANT AL UNUI PREOT PENTRU FEMEI: Decat sa AVORTATI, mai bine il nasteti sa-l botezati, sa dati bani Bisericii, apoi omorati-l

preot-692x360

Matei Vulcănescu este un preot care ţine slujbe la o biserică din oraşul grecesc Pireu. De curand, a socat sute de oameni cu mesajul postat pe facebook. Acesta indeamna femeile sa nu faca avort, sa nasca, sa dea bani la biserica pentru botez, abia apoi sa il omoare.

Preotul a uimit prin mesajul revoltator publicat pe o retea de socializare. El sustine ca este un pacat mai mic daca omori doar trupul. Facand avort, omori atat trupul cat si sufletul care nu a primit inca taina botezului. Iata a preotul a reusit sa faca aceste afirmatii desi stie cele 10 porunci. Cum e cu „Sa nu ucizi!”, parinte?

parinte

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu a declarat ca stie de mesajul preotului. Se pare ca Matei Vulcanescu este cunoscut pentru afirmatiile sale socante.

”Formularea este șocantă și o calific drept profund nefericită. Deși intenția lui a fost probabil aceea de a îndemna la nașterea pruncilor, deci un mesaj pro-viață, formularea este discutabilă”, a spus părintele Vasile Bănescu.

VEZI SI: “Vrem SPITALE, nu CATEDRALE!” Ce i-a facut un roman unui calugar escroc

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *