“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMEDICALSTIRI

AVORTUL – Principala cauză de deces la nivel mondial, în 2023. A făcut peste 73 de milioane de victime în întreaga lume

avort chirurgical

Este cunoscut faptul că, în întreaga lume, cancerul, accidentele rutiere și sinuciderile ucid anual peste 100 de milioane de oameni.

Ceea ce nu se spune prea des este că principala cauză de deces la nivel mondial este avortul. Doar în 2023, au fost făcute peste 73 de milioane de avorturi, potrivit statisticilor Worldometers, citate de Lifenews.com.

Potrivit sursei citate, se estimează că 10 milioane de oameni au murit de cancer în 2023, 6,2 milioane din cauza fumatului, 17 milioane din cauza bolilor și 2 milioane au murit de HIV/SIDA. Sunt înregistrate și decese cauzate de malarie și alcool.

Cu 67,1 milioane de oameni care au murit anul trecut dintr-o altă cauză decât avortul și 140 de milioane de oameni care au murit în total din cauza avortului și din toate cauzele, asta înseamnă că avorturile au reprezentat aproape 52% din fiecare deces din întreaga lume anul trecut.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.