Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Incident aviatic. Lumina Sfântă NU a mai ajuns la Sibiu. Breaking News!!!

Lumina Sfântă de la Ierusalim minunea ortodoxiei

Incident aviatic. Din cauza ploii torențiale, avionul care transporta Lumina Sfântă spre Sibiu nu a mai putut ateriza. Preoții vor lua Lumina de la Catedrala Mitropolitană.

Vremea proastă a dat peste cap ceremoiile de primire a Luminii Sfinte de la Ierusalim la Sibiu. Aeronava care o aducea de la Bucureşti nu a putut ateriza la Sibiu, din cauza ploii şi a vântului şi a fost redirecţionat către Cluj, scrie Realitatea TV.

Zeci de preoți din Sibu şi judeţele limitrofe, în frunte cu Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, au aşteptat laaeroport sosirea candelei.

Preoţii care nu sunt din judeţul Sibiu s-au dus s-o ia de la Cluj-Napoca. Cei din judeţul Sibiu vor lua candela Sfântă de la Catedrala Mitropolitană unde urmează să ajungă în două ore, de la Braşov, cu maşina, potrivit ÎPS Laurenţiu Streza, potrivit Antena 3.

„Avionul aterizează la Cluj și din CLuj o să vină pentru celelalte eparhii, pentru Alba și Deva. O să se întâlnească pe drum, la Alba Iulia sau la Teiuș. Cei de la Brașov au adus cu mașina de la București, iar în două ore sunt la mine, în Sibiu. Sibiul va avea „Lumină Sfântă”. Noi avem păstrată de anul trecut în Catedrală, dar va veni delegația și cu Lumină de anul acesta”, a declarat ÎPS Laurențiu Streza.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.