“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

IMAGINEA care a înnebunit internetul, postată pe pagina Poliției Române! S-a făcut COADĂ la CERERILE de ARESTARE… FOTO ÎN TEXT

politia romana fete
O poliţistă deosebit de atrăgătoare a fost folosită ca imagine de Poliţia Română pentru a ura tuturor „Minivacanţă plăcută de 1 Mai!“. Reacţiile internauţilor au fost pe măsura surprizei- de la critici, ironii fine, dar și cereri de arestare pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, stârnind reacţii diverse.

Un utilizator care spune că este poliţist contestă alegerea tinerei: „Andreescu Octavian –Stimată conducere şi administratori ai paginii, NU mai promovaţi piţiponcăreala, nu e ok deloc.

Fetele astea NU reprezintă Poliţia Română, ci cei din stradă, care muncesc şi se tăvălesc pe jos cu infractorii. Promovaţi munca de poliţie, activitatea poliţienească, promovaţi şi explicaţi acte normative pentru că e ţara plină se şoferi, şi nu numai, inconştienţi şi zilnic mor 5-6 oameni în accidente, promovaţi ceea ce trebuie, nu cataloage Playboy.

Prezentaţi munca de poliţie din stradă, filmaţi din maşinile poliţiei cu cei de acolo, modul de lucru şi acţiune, nu truse de machiaj. Politicienii vor scoaterea radarelor de pe şosele şi dumneavoastră pozaţi şi promovaţi rujate cu bot de raţă? Explicaţi oamenilor că rostul lor e de a asigura un climat de ordine celor care respectă legea şi disconfort celor care nu o respectă. Dacă promovaţi moda… Sunt poliţist şi zău că nu vă înţeleg. Eu nu asta vreau să văd şi sunt convins că nici cetăţenii.“

O altă persoană vrea să ştie cum poate ajunge mai repede să fie arestat: „Sebastian Bob – Buna seara, la ce număr s-a ajuns pe lista cu cererile de arestare? Vinde careva vreun numar mai în faţă?“.

„Ella Andriella – Ati înnebunit barbatii cu postarea astapt.doamne si domnisoare nu aveti si vreun politist traznet sa ne urez de bine de 1 Mai???“

„Cristina-Elena Chiţoiu – Şi, bineînţeles, numai bărbaţi zăpăciţi de testosteron şi cu acces la internet în secţiunea de comentarii. Săracii de ei! Ei chiar cred că unde e frumuseţe nu mai încape isteţime. Eei, dragilor, aţi trăit în minciună până acum, frumuseţea şi deşteptăciunea merg mână-n mână. Încercaţi să vă folosiţi acel organ al gândirii şi conştiinţei mai mult“, sunt doar câteva dintre comentariile la postarea poliției, potrivit banatulazi.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.