“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATI

HAOS in Rusia la un post tv care produce PANICĂ: Ce să-ți iei cu tine într-un ADĂPOST ANTI-ATOMIC. Se TEME Kremlinul de un RĂZBOI NUCLEAR?

4451

O televiziune din Rusia i-a îndrumat pe telespectatori să-și facă provizii de mâncare și apă în cazul în care atacurile militare ale SUA în Siria ar putea să se extindă.

SUA și aliații săi au atacat mai multe zone din Siria, ca răspuns la presupusul atac chimic lansat de regimul Bashar al- Assad din 7 aprilie, de la Douma, lângă Damasc.

VEZI SI: Sa ne asteptam la cel de-al Treilea Razboi Mondial? Presa de la Moscova îi sfătuiește pe ruși să facă provizii pentru un război nuclear

Prezentatorul a făcut o listă cu proviziile pe care rușii ar trebui să le aibă, printre care orez sau zahăr. De asemenea, ar trebui să aibă peste 30 de litri de apă potabilă, mâncare gătită și produse de igienă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.