“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Guvernul dă o grea lovitură pensionarilor! ”E absurd!”

pensie romania pensionari

Guvernul dă o grea lovitură pensionarilor! Le-a confiscat dreptul de a primi 9,5 miliarde de euro prin pensii, acuză cunoscutul economist Adrian Câciu, care vorbește despre trădarea românilor de către guvernanți, în numele propriilor interese.

Guvernul dă o grea lovitură pensionarilor! Angajamentele luate de Guvernul Cîțu la Comisia Europeană în decursul negocierilor legate de PNRR îi prejudiciază grav pe pensionarii din România.

Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, a prezentat miercuri seară propunerile făcute de Guvernul Cîțu la Comisia Europeană cu privire la reforma sistemului de pensii publice din România.

În acest document, Guvernul se angajează că nu va mai aplica legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării.

Economistul Adrian Câciu apreciază că este vorba de o adevărată trădare la adresa românilor, din partea Guvernului de la București.

Guvernul dă o grea lovitură pensionarilor! ”E absurd!”
”V-au vândut pe 100 de milioane de euro! Asta au decis Cîțu, Ghinea, Turcan și Nazare!

Cu 100 de milioane euro din PNRR(bani care vor fi dați pe salariile clientelei politice) se confisca dreptul oamenilor de a primi 9,5 miliarde euro.

Atât ar fi primit suplimentar pensionarii până la finalul anului 2024, dacă s-ar fi aplicat Legea 127/2019, față de ceea ce primesc acum.

9,5 miliarde euro (punctul de pensie crescut la 1875 lei si apoi indexata cu un sceptic 3% anual, la care adaugam cei 3,56 miliarde euro din recalculare pe legea 127/2019).

Ei bine, odată asumată reforma prin PNRR orice interventie pe pensii se mai poate face doar cu acceptul Comisiei Europene, altfel se blochează toate cel 29,2 miliarde euro.

Ajungem să cerem voie pentru a ne drămui sărăcia și pentru a aplica drepturile constituționale ale poporului și obligațiile statului de a asigura o viață decentă cetățenilor români.

E absurd.

”Țin totul secret”
Și o fac unii în numele poporului, fără să le-o ceară nimeni, în secret, cu ușile închise, autopropunându-se să fie slugi doar pentru a fi în funcții.

Este inadmisibil! Nu pentru asta ne-au lăsat bunicii o țară și un popor!

Nimeni nu are dreptul să batjocorească poporul român amanetându-i bunăstarea.

Aici este parșivenia și nemernicia celor care va conduc și care va vând pe 100 de milioane de euro(pe care tot ei si amantele lor îi încasează).

Ca sa știți.

De aceea nu vor dezbateri publice. De aceea țin totul secret.

Este asta trădare sau nu? Înșelăciune este sigur! Nu asta au promis în campanie.”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.