“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

Ginecolog ACUZAT DE DISCRIMINARE după ce a refuzat să consulte un transexual. El nu cedează: „Sunt ginecolog, mă ocup de femei adevărate”.

Pe site-ul medicului ginecolog francez Victor Acharian din orașul Pau, a fost postat mesajul bizar al unui client nemulțumit, scrie Valeurs Actuelles:

184244

Un medic ginecolog care refuză să se supună nebuniei progresiste și să consulte un bărbat este supus linșajului mediatic. El nu cedează: „Sunt ginecolog, mă ocup de femei adevărate”.

Iată un fenomen care ia o amploare tot mai mare: un ginecolog este acuzat că refuză să consulte un bărbat care se declară femeie.

Pe site-ul medicului ginecolog francez Victor Acharian din orașul Pau, a fost postat mesajul bizar al unui client nemulțumit, scrie Valeurs Actuelles:

„Este prima programare a prietenei mele trans, iar el (ginecologul) refuză să o primească. Secretara lui ne-a respins cu răceală. Recomand să evitați.”

A fost o vreme când era normal ca un ginecolog să se ocupe doar de femei. Astăzi, acest lucru este considerat discriminatoriu, potrivit organizației SOS Homophobie.

Organizația a publicat un mesaj indignat pe Twitter, ca reacție la refuzul doctorului Acharian de a consulta un transgender:

„Denunțăm afirmațiille transfobe și discriminatorii ale ginecologului Victor Acharian din Pau. Transfobia este o realitate cu consecințe grave, mai ales în ce privește accesul la sănătate.”

Într-adevăr, răspunsul postat pe doctorul Acharian pe site-ul său, la sesizarea de mai sus, este antologic. Iată-l:

„DOMNULE,

Eu sunt ginecolog și mă ocup de femeile adevărate. Nu am nici o competență să mă ocup de BĂRBAȚI, chiar dacă și-au ras barba și vin să îi spună secretarei mele că au devenit femei.

„Masa mea de consult GINECOLOGICĂ nu este adaptată pentru consultarea bărbaților. Există servicii specializate și foarte competente care să se ocupe de bărbați ca dvs.

„Vă mulțumesc că ați informat persoanele TRANS să nu mai vină niciodată să ceară o consultație.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.