“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Gafă colosală a CIA: Florin Salam a fost expulzat în Pakistan!

salam

Dupa ce a ramas fara 100 000 de dolari, bani ce i-au fost confiscati de autoritatile americane, aceleasi autoritati americane l-au expulzat acum in Pakistan si nu in Romania cum ar fi fost normal.

Totul a pornit de la o confuzie teribila, americanii fiind indusi in eroare cu privire la tara de origine si identitatea persoanei retinute.

Cum Florin Salam nu stie engleza, CIA a folosit pentru identificarea lui o aplicatie IT de recunoastere faciala, aplicatie care l-a identificat pe manelist cu un fost detinut pakistanez al celebrei inchisori de la Guantanamo.

Astfel, autoritatile SUA l-au confundat pe manelistul roman cu un fost terorist pakistanez eliberat acum 2 ani si care are interdictie de a intra pe teritoriul american.

Gafa a iesit insa la iveala mult prea tarziu, Salam fiind deja in Pakistan de mai bine de o saptamana, asa cum a anuntat cu regret un oficial CIA.

Familia manelistului e disperata pentru ca nimeni nu stie unde este Florin in acest moment si se tem de ce este mai rau, deoarece artistul nu cunoste bine nicio limba si e greu de presupus ca se poate descurca de unul singur intr-o tara total necunoscuta.

Oricine are informatii despre Florin Salam este rugat sa ia legatura cu ambasada romana de la Islamabad, desi altii sunt de parere ca mai bine nu….

Sursa: PonturiFierbinti

VEZI SI: TIGANUL MANELIST SI-A GASIT NASUL: Autoritățile americane i-au confiscat lui Florin Salam 100.000 de dolari

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Bravo CIA,trimiteti toti manelistii unde aintarcat mutu iapa,cel mai bine ar fi ,totusi ,Madagascar!

  2. Bravo CIA,trimiteti toti manelistii unde aintarcat mutu iapa,cel mai bine ar fi ,totusi ,Madagascar!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.