.Fost consilier anunță un nou DOSAR care îl vizează pe Florin Cîțu: „Cîțule, mai vine un dosar! Și ăsta e și cu poze! Hold on! Wow! Big time!”

Fostul consilier în Ministerul Muncii și fost jurnalist, Cristian Vasilcoiu, anunță pe o rețea de socializare că în curând va apărea un nou dosar care îl vizează direct pe premierul Florin Cîțu. Mai mult, acesta anunță că vor exista și poze.

„Cîțule, mai vine un dosar! Și ăsta e și cu poze! Hold on! Wow! Big time!”, a scris Vasilcoiu.

Premierul Florin Cîțu se află de mai bine de o săptămână în atenția tuturor după ce un document din SUA, din care reieșea că acesta a condus beat, a fost dat în presă. Șeful Executivului a recunoscut că a condus beat punând totul pe seama unei „greșeli a tinereții”.

Mai mult, un alt dosar tot din SUA a fost făcut public la finalul săptămânii trecute, fiind vorba despre un împrumut pe care premierul nu l-a returnat. Florin Cîțu a declarat că această cauză a fost închisă de justiția americană.

„A fost prezentat în spațiul public un dosar în SUA. M-am informat și eu și este de fapt o decizie de respingere a unei sentiințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine voia să mă găsească dacă era ceva. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanța din SUA, iar eu am încredere în justiția din SUA”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *