“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Florin Călinescu s-a conformat! A ascultat de „ordinul” unui ministru PSD

calinescu

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, Florin Călinescu, s-a conformat „ordinului” unui ministru din Guvernul Viorica Dăncilă.

Anunțul a fost făcut chiar de vedeta care jurizează „Românii au talent”. După cum Bugetul.ro a scris recent, când nu e pe micile ecrane, Călinescu este la moșia sa din comuna Băbana, județul Argeș.

El se ocupă aici de grădinărit și de creșterea animalelor. Joi, Florin Călinescu a anunțat, pe rețelele de socializare, că și-a cumpărat porci de Bazna, ascultând astfel de afirmațiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a spus că românii trebuie să se întoarcă la creșterea de rase românești.

„A spus domnul ministru Daea să ne întoarcem la rasele românești. Domnule ministru, m-am și conformat! Purcelul românesc de Bazna”, a anunțat Călinescu, într-o filmare postată pe Facebook.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.