“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Filme pentru adulți într-un restaurant unde se aflau si copii. Ce a surprins un client

Clienții veniți pentru masa de prânz la un restaurant din orașul Siret, județul Suceava, au înghițit în sec când au privit spre televizorul instalat deasupra barului.

Pe ecran rulau scene dintr-un film pentru adulți, iar angajații nu au catadicsit să schimbe canalul, chiar dacă în local se aflau și doi copii.

Un client revoltat a surprins pe camera telefonului scenele explicite difuzate. Înainte de asta i-a spus unei ospătare să schimbe canalul, însă aceasta a refuzat.

”Totul a durat aproximativ o oră. La un moment dat i-am cerut chelneriței să schimbe programul, dar aceasta mi-a râs în față și a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră. La ora respectivă, în restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care și doi copii”, a declarat clientul pentru sursa citată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.