VIDEO: ATAC cu săbii într-un restaurant din Bucureşti si RAPIRI in plina strada de Revelion

atac-tigani

2015 nu a început doar cu petreceri. Pentru tigani, distracția s-a transformat în scandal. Chiar în noaptea de Revelion, în plin centrul Capitalei, a avut loc un atac cu săbii.

Incidentele s-au ţinut lanţ pentru mai multe familii de tigani din Bucureşti. Clanurile au fost implicate în bătăi cu săbii la restaurant sau chiar răpiri din plină stradă.

Ambele incidente s-au terminat la secţiile de poliţie. Clanul tiganesc care a răpit o tânără de 15 ani a fost toată noaptea la audieri, în timp ce scandalul din restaurant s-a lăsat cu plângeri penale.

În incidentul cu săbiile, două persoane au ajuns la spital.

„A venit un grup format din aproximativ 15 persoane, iar toată lumea a început să ţipe „clanul Dacian, fugiţi”, au venit în fugă către fiul meu şi către soţul meu. L-au luat la bătaie pe fiul meu, au scos săbii. Fiul meu este tăiat, are în cap foarte multe plăgi, l-au luat la spital, sper să nu se ajungă la operaţie, soţul meu la fel, are la fel capul făcut praf”, a declarat mama şi soţia victimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Bine ca se ba clanurile intre ele si nu sunt victime romani. Totusi sunt foarte toleranti romanii cu tiganii. Sunt satul sa vad tigani invintati la emisiunile cu ocazia revelionului. Oare can vom avea o televiziune cu revelion fara manele sau sa nu avem de loc manele la tv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *