Situatie JENANTA pentru un PRIMAR ROMAN la Bruxelles. Cum a fost pedepsit pentru ca s-a uitat la filme pentru adulti in timpul unei intalniri

vaslui

Fiind invitat sa participe la o intalnire in Bruxelles, primarul din Vaslui a mers împreună cu o delegaţie de 30 de edili din toată ţara intr-o “excursie” peste hotare. Spunem excursie pentru ca, primarul nu s-a simtit deloc stresat de eveniment, ba mai mult, a facut tot posibilul pentru a se relaxa in hotelul in care a fost cazat.

În camera sa de hotel, primarul a accesat canalele de la televizor cu filme pentru adulţi, fara sa ii treaca prin minte ca va plati pentru actiunile sale.

VEZI SI: SCENELE FARA CENZURA cu PRIMARUL din BUZAU, Constantin Boscodeala impreuna cu DOUA STUDENTE IN PAT! – VIDEO EXCLUSIV

A doua zi, s-a trezit si a mers sa predea cheia de la camera in care a petrecut o seara minunata, banuim. Numai ca a ramas uimit cand i s-a spus ca mai are de platit 106 euro pentru fapta sa. Edilul a negat ca ar fi vizionat filme pentru adulti si a spus ca este o incurcatura.

Rusinat de fapta prietenului, europarlamentarul care a plătit deplasarea grupului de primari de la Vaslui a achitat chiar el factura edilului din Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *