Situatie JENANTA pentru un PRIMAR ROMAN la Bruxelles. Cum a fost pedepsit pentru ca s-a uitat la filme pentru adulti in timpul unei intalniri

vaslui

Fiind invitat sa participe la o intalnire in Bruxelles, primarul din Vaslui a mers împreună cu o delegaţie de 30 de edili din toată ţara intr-o „excursie” peste hotare. Spunem excursie pentru ca, primarul nu s-a simtit deloc stresat de eveniment, ba mai mult, a facut tot posibilul pentru a se relaxa in hotelul in care a fost cazat.

În camera sa de hotel, primarul a accesat canalele de la televizor cu filme pentru adulţi, fara sa ii treaca prin minte ca va plati pentru actiunile sale.

VEZI SI: SCENELE FARA CENZURA cu PRIMARUL din BUZAU, Constantin Boscodeala impreuna cu DOUA STUDENTE IN PAT! – VIDEO EXCLUSIV

A doua zi, s-a trezit si a mers sa predea cheia de la camera in care a petrecut o seara minunata, banuim. Numai ca a ramas uimit cand i s-a spus ca mai are de platit 106 euro pentru fapta sa. Edilul a negat ca ar fi vizionat filme pentru adulti si a spus ca este o incurcatura.

Rusinat de fapta prietenului, europarlamentarul care a plătit deplasarea grupului de primari de la Vaslui a achitat chiar el factura edilului din Vaslui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *