“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Familie din Caraş-Severin, măcelărită cu toporul şi cuţitul de un clan tiganesc

cg

O familie din judeţul Caraş-Severin trăieşte în teroare de aproape doi ani din cauza unui clan de tigani. Membri familiei au fost bătuţi, loviţi cu toporul şi înjunghiaţi ori de câte ori au fost prinşi de agresori.

Din nefericire, după fiecare atac sângeros, agresorii au fost lăsaţi în libertate sau puşi sub control judiciar.

Scandalurile dintre familia care locuieşte în comuna Vărădia şi clanul de tigani din Grădinari au început la sfârşitul anului 2016, atunci când fiul celor din Vărădia s-a luat la ceartă cu un tânăr de 20 de ani din familia rivală.

Începând de atunci şi până în prezent, scandalurile sângeroase s-au ţinut lanţ.

În noiembrie 2017, fiul în vârstă de 17 ani al familiei din Vărădia a fost atacat de clanul de tigani, bătut şi lovit cu toporul în cap.

Tânărul a ajuns atunci la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă care nu s-a concretizat.

Atacurile au continuat şi în acest an, iar în urmă cu câteva zile, respectiv duminică 29 iulie, tatăl adolescentului lovit cu toporul în cap a fost încolţit într-o benzinărie din Oraviţa.

Aceiaşi atacatori l-au bătut, iar unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 41 de ani de 10 ori.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale clienţilor şi angajaţilor benzinăriei, scenele sângeroase fiind surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit rudelor victimei, atacatorii au fost identificaţi de Poliţie şi reţinuţi pentru 24 de ore, însă ulterior au fost lăsaţi în libertate.

Oamenii îi acuză pe judecători că i-ar proteja pe atacatori, mulţi dintre ei având domiciliul legal în Statele Unite ale Americii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.