“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

EXIT POLL ora 14: PSD are 70%

dragnea dinti

E drept, e vorba doar de PSD-ul din unele sate moldovenești și de procentul de alcool din spirtul împărțit la intrarea în secțiile de votare. După redistribuirea prin pâine, PSD a rămas cu doar 45% din cele 70 de procente ale spirtului.

E de luat în calcul și cazul județului Teleorman, unde PSD are 70% fără ajutorul spirtului, ceea ce înseamnă acolo prostia omoară mai mult decât alcoolul sanitar. (Sursa: Revista Kamikaze)

VEZI SI: Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Romanii o duc foarte bine,ei mereu au dus-o bine noi cei ce lucram de dimineata pina seara sintem fraieri ptr ca vrem mult mai mult,trebuia sa fi ramas si eu in tara sa fur cit pot si eram mai respectat, poate ma si votau daca intram in politica,cei ce au ramas in tara e cu totul altceva in afara de patriotismul pe care il infatiseaza peste tot e faptul ca nu sint in stare nu au curajul traiesc de azi pe miine sau se fura cit se poate hai sa lasam Patriotismul pe care il tot afisati,nu asa se ridica tara furind sau traind pe spatele parintilor,si contribuabililor ci muncind cot la cot nu asteptind sa vina cei din Tari straine sa schimbe valuta sau sa taie porcu,cind vin in tara va vad cu mercedesul la poarta si frigiderul scos din priza asta-i mentalitatea Romanului de acasa,sa aratam ca o ducem f.foarte bine dar saracii nu au nimic in frigider lanturi pe git si cersesc o bere asta-i Romanul Patriot pe care multi il afiseaza,inculti analfabeti asta sint multi vind un vot ptr o piine si pe urma scot frigiderul din priza pe urmatorii 4 ani.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.