“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ESTE TEAPA MOMENTULUI! Mare atenţie dacă primeşti pe Whatsapp acest mesaj!

teapa

In caz ca primești pe Whatsapp un mesaj de la un prieten, în care ești invitat să accesezi un site pentru a câștiga un voucher de cumpărături, nu îi da curs.

Este cea mai nouă înşelătorie şi vizează clienții Lidl România dar si Carrefour.

”Hei ! Lidl oferă Voucher GRATUIT 500 $ pentru a sărbători cea de-a 45-a aniversare, Du-te aici pentru a obține a ta: http://www.lídl.eu/anniversary/ Bucurați-vă și vă mulțumesc mai târziu!”, este mesajul trimis ca fiind din partea unui prieten din lista de Whatsapp, fără ca acesta să aibă cunoștință.

Ţeapa funcționează exclusiv pe mobil și se propagă prin intermediul aplicației WhatsApp.

Experții de la Bitdefender, citați de libertatea.ro, susțin că escrocii folosesc cupoane de reduceri inclusiv pe rețele de socializare pentru a ademeni utilizatorii mai puțin vigilenți.

„Acestia atrag utilizatorii cu pagini de shopping false sau reduceri fabuloase și îi păcălesc să divulge detalii de card în schimbul unor produse care nu vor ajunge niciodată la ei.

Verificați legitimitatea unui magazin online pe forumuri, printr-o simplă căutare în motoarele de căutare. Învățați din experiența altora. Verificați orice promoție suspectă promovată în social media pe site-ul comerciantului”, spun experții Bitdefender..

Specialiștii îi sfătuiesc pe români să nu cumpere produse promovate prin e-mail-uri nesolicitate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.