“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICSOCIETATE

Programul Rabla 2023 – O ȚEAPĂ ORDINARĂ? Le-au casat maşinile …dar nu le dau voucherele!

Şi pietoni, şi cu banii luaţi!

shutterstock rabla cimitir remat fier vechi

Mai mulți șoferi din Târgul Frumos, județul Iași, se confruntă cu probleme în urma participării lor la Programul Rabla 2023. Aceștia au fost dezavantajați după ce și-au casat mașinile, dar nu li s-a acordat plata conform regulilor proiectului.

Care este motivul? Se pare că dosarele lor nu au fost analizate corect înainte ca mașinile să fie casate, deoarece nu îndeplineau criteriile de poluare acceptate de program. Această constatare a fost făcută abia după distrugerea mașinilor.

Cei 16 oameni afectați susțin că nu s-au efectuat verificări corespunzătoare ale dosarelor lor pentru a confirma eligibilitatea înainte ca mașinile să fie casate.

„Am făcut demersuri și la AFM (Administrația Fondului pentru Mediu – n.r.), am mers și la primărie. Chiar și eu trebuia să mă informez mai bine despre această problemă, dar și funcționarii din primărie ar fi trebuit să verifice dosarele respective pentru a nu determina oamenii să-și distrugă mașinile și să rămână pagubași. După ce am făcut o reclamație, am aflat că mai era necesar un act de la ANAF, așa că funcționarii nu s-au consultat deloc cu ghidul. Eu m-am ocupat de documente pentru mașina mamei”, a declarat unul dintre afectați.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.