Un celebru avocat SE REVOLTA: „Este asasinat pe scara larga, oamenii lasati sa moara de foame”

Avertismentul a fost lansat de către avocatul Cuculis Adrian Calin pe pagina sa de socializare. Potrivit celor scrise, „nenorocirea cu facturile la curent este departe de final” iar românii trebuie să se pregătească.

Nenorocirea cu facturile este departe de final. Veste proastă pentru români: Țineți-vă bine!
Avocatul Cuculis Adrian Calin a scris pe pagina sa de socializare că în România „greul îl duc tot cei care trebuiesc protejați” iar ceea ce se întâmplă în momentul de față este un „asasinat pe scară largă”, deoarece oamenii „sunt lăsați să moară de foame”.

„Nenorocirea cu facturile la curent este departe de final. Aduceti-va aminte ca v-am spus mereu: in Romania, greul il duc tot cei care trebuiesc protejati. Mai stiti ca trebuiau facute stornari de facturi? Ca trebuia statul sa intervina? Tineti-va BINE!!! Facturile la curent au fost cesionate la recuperatorii de creante, maine o sa scriu un articol larg pe tema asta.

2000 de lei factura pentru o familie cu 8 copii care locuiesc in casa de mai jos!!! Si-au vandut animalele ca sa poata plati factura!! Este asasinat pe scara larga, oamenii lasati sa moara de foame.
Maine va arat si documentele de la firma de recuperari creante”, a scris avocatul Cuculis Adrian Calin pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat anterior că furnizorii au finalizat recalcularea facturilor și că nu mai sunt așteptate erori. De asemenea, oficialul spune că trebuie recâștigată încrederea consumatorilor.

„Am avut marţi o întâlnire online cu toţi furnizorii, am transmis ideea că trebuie recâştigată încrederea consumatorilor. Trebuie împreună să reclădim această încredere. Trebuie să recunoaştem, şi furnizorii trebuie să recunoască, că au fost facturi eronate, că nu s-a aplicat legea compensării şi plafonării, ANPC şi ANRE au intervenit, a fost nevoie şi de o modificare legislativă astfel încât furnizorii să refacă absolut toate facturile care nu au reflectat prevederile legale.

A reieşit din discuţii că în general cam toate facturile au fost refăcute, eu aştept ca furnizorii şi asociaţiile să iasă public să spună că au finalizat această operaţiune asta şi mă aştept să nu mai existe facturi făcute eronate. Nu suntem absurzi, e firesc să se mai întâmple erori, dar una e să fie accidente, alta să se întâmple aşa cum s-a întâmplat şi colegii de la ANPC vă pot spune mai multe”, a spus Popescu.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *