“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Dupa eliberare, BOUREANU a fost plans de PUSCARIASII din Rahova: “O DULCEATA, o SCUMPETE de baiat! Pacat…” – Declaratii INCENDIARE

 

boureanu pusc

Cristian Boureanu a ieşit astăzi din închisoarea Rahova, unde era închis în arest preventiv, judecătorii plasândul sub control judiciar. Fostul deputat a fost aşteptat la poarta puşcăriei de iubita sa, Laura, care a avut parte de o imensă surpriză.

Chiar înainte ca din incintă să iasă Cristian Boureanu, un alt fost deţinut care era eliberat a ieşit pe poartă, urmând un dialog halucinant. A cesta a întrebat, tare, spre mulţimea de ziarişti: „E doamna Boureanu aici?” Din mulţime i s-a răspuns că da, moment în care omul a spus: „Saru’mana, doamna, aveți un soț scump și dulce.”

După două luni petrecute în spatele gratiilor, Cristian Boureanu a fost plasat sub control judiciar. Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL să fie eliberat din arest preventiv.

VEZI SI: SOC SI GROAZA IN LUMEA POLITICA: Olguţa Vasilescu A RAMAS GRAVIDA cu Cristi Borcea

La ieşirea din penitenciar, Boureanu şi-a îmbrăţişat iubita şi a susţinut că a fost foarte greu în detenţie. El a spus că perioada petrecută în penitenciar reprezintă o experienţă şi le-a mulţumit iubitei, familiei şi avocatului său. „Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. (…) Nu am niciun fel de declaraţii să vă dau pe dosar, ştiţi că nu am voie.”, le-a spus Boureanu jurnaliştilor.

Boureanu a fost arestat după ce a agresat fizic un poliţist în trafic. El a fost trimis în judecată pentru comiterea a 3 infracţiuni de ultraj.

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui lui Cristian Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă. (sursa)

VEZI SI: DECLARAȚII BOMBĂ despre Cristian Boureanu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Una din metodele de interogatoriu a Securitatii era metoda sticla cu palinca folosita in doua moduri. Primul mod era cel in care informatori instruiti si buni de gura ii acostau pe legionarii parasutati sau pe Ogareanu ca sa-l ,,cinsteasca" si dupa ii imbatau bine , ii trageau de limba: legionarii turnau totul. Al doilea va scandalizez mai mult decat trebuie. Daca mai faceti gargara si incitari pe origine, va bubuim de o sa va sara capacele de nu o sa mai stiti unde sa va ascundeti ca va facem de bascalie. Ca radeti de unul ca e dobitoc e una, dar in momentul in care faceti incitari pe origine politica va ardem de o sa va sara capacele.

  2. Legionar: ,,Regret ca am fost spion si ca mi-am tradat tara pentru Germania si ca nu am lupat pana la capat impotriva bolsevicilor de partea Maresalului Antonesccu." maresalul Antonescu a inventat ratiunile de stat, adica executiile pe motiv de spionaj si de tradare.

  3. Legionar: ,,Regret ca am fost spion si ca mi-am tradat tara pentru Germania si ca nu am lupat pana la capat impotriva bolsevicilor de partea Maresalului Antonesccu." maresalul Antonescu a inventat ratiunile de stat, adica executiile pe motiv de spionaj si de tradare.

  4. Una din metodele de interogatoriu a Securitatii era metoda sticla cu palinca folosita in doua moduri. Primul mod era cel in care informatori instruiti si buni de gura ii acostau pe legionarii parasutati sau pe Ogareanu ca sa-l ,,cinsteasca" si dupa ii imbatau bine , ii trageau de limba: legionarii turnau totul. Al doilea va scandalizez mai mult decat trebuie. Daca mai faceti gargara si incitari pe origine, va bubuim de o sa va sara capacele de nu o sa mai stiti unde sa va ascundeti ca va facem de bascalie. Ca radeti de unul ca e dobitoc e una, dar in momentul in care faceti incitari pe origine politica va ardem de o sa va sara capacele.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.