“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

DUMNEZEU NU BATE CU PARUL: A murit proprietarul Romcarbon! Patron …desemnat de mafia PSD!

ch

A murit Clement Hung, taiwanezul care a pus bazele Green Group și a manageriat societatea Romcarbon S.A. CEO-ul avea 49 de ani și devenise “cetățean de onoare” al municipiului Buzău în luna mai a anului trecut, la propunerea primarului PSD-ist Constantin Toma.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste comunitatea oamenilor de afaceri din România. Clement Hung era manager al GreenGroup.

Sosit la Buzău în urmă cu două decenii, taiwanezul Hung a reușit să se impună pe piața de reciclare datorita PSD, dar și să saboteze activitatea fostei fabrici „Chimica”, devenită ulterior Romcarbon.

Clement Hung locuia în București, însă deținea o casă și în complexul rezidențial „Orizont” din Buzău. Angajații Romcarbon au aflat primii de dispariția fugerătoare a CEO-ului care, din câte se pare, suferea de inimă. Inima lui s-a oprit în timp ce se afla în Taiwan, pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.