“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALPOLITICASTIRI

Donald Trump, noul presedinte al SUA. Iata MESAJUL IMPORTANT pe care il transmite lumii intregi

trumpp

Lupta dintre Donald Trump si Hillary Clinton a fost una crancena. Ambii facand tot posibilul sa isi atraga simpatizanti. Este nevoie sa precizam ca totusi, Donald Trump nu a apelat nici la ajutorul vedetelor, nici la aparitii pline de spectacol precum Hillary Clinton.

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a reusit sa castige lupta cu  279 de voturi ale electorilor, în timp ce Hillary Clinton a strans doar 218. Acesta s-a remarcat drept un om care spune lucrurilor pe nume, in fata unora exagerat, pentru altii sincer, puternic si realist.

Donald Trump are drept tel recapatarea identitatii, dorind ca intre granitele statului sau sa existe ordine, disciplina si reguli pe care atat cetatenii de rand, cat si imigrantii sa le respecte cu sfintenie. Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți.

Iata mesajul transmis de Trump, imediat dupa rezultatul alegerilor:

Vă mulţumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon din partea secretarului de Stat Hillary Clinton. Ne-a felicitat pe toţi. Am felicitat-o şi eu pentru campanie, pentru că a luptat din răsputeri, a lucrat din greu, îi datorăm foarte mult pentru serviciile depuse pentru ţara noastră”, a declarat Donald Trump.

 

“Este momentul să ne unim, pentru a fi o naţiune unită. Mă angajez să fiu preşedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, lansez un apel de a colabora pentru unificarea ţării”, a adăugat Trump.

“Vom reface infrastructura”, a mai adaugat noul presedinte.

 

“Niciun vis nu este prea mare. America nu se va multumi cu nimic mai putin decat ce este cel mai bun”, a mai spus Trump, care a adaugat ca “veti fi atat de mandri de presedintele vostru”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.