“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALJUSTITIESTIRI

“Bill Clinton Preferă Tinerele”: Dosarul de Trafic Sexual al lui Jeffrey Epstein a fost DESECRETIZAT! Fostul Președinte American în Zeci de Documente!

Epstein 640x480 1

Dosarul cu privire la traficul sexual al lui Jeffrey Epstein a fost desecretizat, dezvăluind informații cu privire la mai mult de 50 de documente care îl menționează pe fostul președinte Bill Clinton sub numele de John Doe, conform informațiilor judiciare dezvăluite de Vigilant News.

În conformitate cu observațiile avocatului și jurnalistului Techno Fog de la The Reactionary…

“În afara acuzaților [Ghislaine Maxwell] și a lui Epstein, fostul președinte Clinton este o figură-cheie care ar putea furniza informații despre relația sa apropiată cu acuzatul și cu domnul Epstein…”

Unul dintre documente include o declarație dată de Johanna Sjoberg, pe care Ghislaine Maxwell ar fi abordat-o pentru a întreține relații sexuale cu miliardarul Epstein.

Johanna Sjoberg a afirmat că Epstein “a spus o dată că lui Clinton (n.red. – fostul președinte American) îi plac tinerele, referindu-se la fete.” Un alt acuzator al lui Epstein a menționat și alte nume, cum ar fi George Mitchell, Jean Luc Brunel, Bill Richardson, Marvin Minsky și nu și-a putut aminti numele altor câteva persoane.

Documentele includ peste 150 de nume provenind dintr-un proces civil împotriva lui Ghislaine Maxwell, care acum execută o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru trafic sexual și alte acuzații legate de implicarea sa în rețeaua lui Epstein.

Luna trecută, judecătorul de distanță american, Loretta Preska, a ordonat publicarea majorității materialelor din cele 187 de intrări enumerate sub pseudonimul “J. Doe” după 1 ianuarie în cadrul procesului.

În cadrul acestui proces, Virginia Giuffre l-a acuzat pe Maxwell că a facilitat abuzul sexual. Cazul a fost rezolvat în 2017, însă termenii nu au fost făcuți publici la acea vreme.

Totodată, Preska a specificat că orice persoană care ar putea fi menționată în documente poate face apel înainte de publicarea acestora.

Documentele care dezvăluie nume necunoscute până acum ale asociatilor lui Jeffrey Epstein sunt așteptate să fie publicate după ce un tribunal federal din New York a ordonat desecretizarea documentelor judiciare, potrivit relatării CNBC.

Peste 150 de persoane sunt menționate în documentele depuse, unele dintre ele fiind dezvăluite anterior ca având legături cu pedofilul decedat, care a fost găsit mort într-o închisoare din New York după ce a fost arestat pentru acuzații federale de trafic sexual cu copii.

“Lucrurile ar trebui să înceapă să fie desecretizate astăzi”, a declarat Edward Friedland, directorul districtual al acestei instanțe, pentru CNBC.

Documentele au fost depuse în legătură cu un proces intentat la tribunalul federal din Manhattan de Virginia Giuffre, victimă a lui Epstein, împotriva lui Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Epstein, care a recrutat fete pentru a fi exploatate de Epstein și cercul său de apropiați.

Doar Epstein și Maxwell au fost acuzați penal în legătură cu abuzurile pe care acesta le-a comis asupra fetelor și tinerelor femei în reședințele din New York, Insulele Virgine americane și alte locații. – CNBC

În acest context, judecătoarea Loretta Preska a acordat o prelungire de 30 de zile pentru dezvăluirea mai multor nume, inclusiv al unei femei identificate ca “Doe 107”, pentru a analiza afirmația sa că risca să fie rănită fizic în țara sa de origine în cazul în care numele său ar fi dezvăluit.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.