“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

DOLIU in LUMEA ARTISTILOR – O cantareata, găsită MOARTA în centrul Capitalei! Ionuţ Dolănescu se află la casa artistei

doliu ea

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Constantinescu a fost găsită moartă în locuinţa ei din centrul Capitalei. Artista avea 89 de ani.

Au găsit-o pompierii, care au fost nevoiţi să intre pe geamul locuinţei de pe Bulevardul Carol nr.30 pentru că nimeni nu răspundea la uşă.

Cel care a dat alarma a fost chiar Ionuţ Dolănescu, al cărui tată i-a fost artistei vecin şi cel mai bun prieten. Acesta se află la casa cântăreţei.

Ileana Constantinescu s-a născut pe data de 30 mai 1929, în județul Olt.

A fost eleva Mariei Tănase, a cântat cu cele mai mari orchestre şi a lansat melodii care au făcut-o nemuritoare în folclorul românesc.

Ileana Constantinescu a fost cea mai bună prietenă a lui Ion Dolănescu. În brațele sale, îndrăgitul cântăreț și-a dat ultima suflare. Într-un interviu acordat în anul 2008, Ileana Constantinescu a povestit cum s-a cunoscut cu Ion Dolănescu.

“În ’77, după cutre­mur, am început colaborarea cu el. Am primit un telefon de Ionaş, cum îi spun eu, care mi-a zis: «Hai cu mine la un botez la Snagov!». M-am dus, iar a doua zi mi-a spus: «Hai şi la o nuntă!». Aveam 48 de ani la vremea aceea.

Mă angajasem la Doina Ilfovului când am început cola­bo­rarea cu Ion Dolănescu. Pe noi ne-a legat şi o mare simpatie care s-a transformat într-o pri­etenie adevărată, pentru că de 30 de ani sunt vecină cu el şi colaborăm.”, spunea Ilea­na Constantinescu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.